Minivan tavsiye?

Arkadaslar bildiginiz gibi uzun suredir bir minivan arayislari icindeyim.senede 1 kez memlekete gidip gelmek icin daha sonra uzunca bir sure garajda yatacak,icine motosikletimi sokabilecegim,her zaman degil tabi sadece bu seferlik,cok yakmayan,bana sorun cikarmayacak.lpg li tercihimdir,fazla konfor ve performans aramadigim bir arac tavsiye edermisiniz.uzun suredir aklimda chrysler voyager vardi ama cok yakar parca bulamazsin diye beni korkuttular.simdi aklimda seat alhambra,kangoo uzun kasa,opel sintra ve voyager var.araclarin hepsi 96-99 model araliginda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
opelin parçası sıkıntı ve pahalı, doblonun uzun şasesine sığmazmıki?
kango mantıklı gibi.

doblolar 2000 euro dan basliyor onlarda cargo modelleri.ben koltuklu olmasini istiyorum.ve verecegim fiyat en fazla 1000 euro.kangoo lar iyi gibi sanki uzun kasalardan lpg li bulsam alirim heralde.

doblolar 2000 euro dan basliyor onlarda cargo modelleri.ben koltuklu olmasini istiyorum.ve verecegim fiyat en fazla 1000 euro.kangoo lar iyi gibi sanki uzun kasalardan lpg li bulsam alirim heralde.
nasıl yanii doblo2000 eurodan başlıyor demekle neyi kassettin hiç anlayamadım..kiralık yazmammışın

hem mini hem van hemde motor çözümü pakete dahil. :)
motovan.jpg

sanırım senin işini arka tavanı açıla bilir vanlar görür. şahsen fiyat sucudo lar benim çok hoşuma gider.

Al bi tane 98 kartal tıs tıs parçasıda ucuz. gazda km'de 22 krş yakıyor içindede yatarsın mis mis :wiinkk:

Son düzenleme:
hocam durumunu bilmiyorum ama zaten belçikadasın...araçlar buraya göre zaten çok ucuz...asgari ücret alıyo olsan bile bu kadar sorgulanmazdı...kaç bin km uzun yol yapcan 1000 avroluk araçlara bakıyosun...

ben yeni doblo premio aldım, çok memnunum.
seneye mercedes viano ambiante düşünüyorum, aile kalabalıklaşacak nasip olursa.

hocam durumunu bilmiyorum ama zaten belçikadasın...araçlar buraya göre zaten çok ucuz...asgari ücret alıyo olsan bile bu kadar sorgulanmazdı...kaç bin km uzun yol yapcan 1000 avroluk araçlara bakıyosun...
ONcelikle haklisin araclar cok ucuz ancak dedigim gibi yildasadece 1 kez 5000 km yol yapacak daha da kullanmayacagim,memlekette zaten motosiklet ile geziyoruz.Fazla para vermek istemiyorum cunki bu araci birdaha ayni paraya kesinlikle satma sansi yok.Patronum 2007 yilinda 43000 euroya 0 km chrysler grand voyager almisti aradan gecen 5 yildan sonra simdiki fiyati 4000 euro.Ben alacagim araci surekli kullanacak olsam tabiki guzel birsey tercih ederim ama sadece memlekete gidip gelmek icin kullanacagim.

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

Size Suzuki Carry önerebilirim. 96 model kapalı van modelini 80.000 km kadar kullandım, 30.000 km civarında kendi imkanlarımla lpg ye çevirmiştim, sağlam bir şasi ve motora sahip seri bir araç, kasa içi ölçüsü size uyarsa neden olmasın?

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Carry

Burada muhtelif fiyat ve çeşit mevcut.

http://www.autoscout24.eu/ListGN.as...make=68&model=15733&pricefrom=1000&ustate=N,U
Ben Hollanda dan almayi dusunuyorum.Bu araclardan hollanda da bulamadim maglesef.Senin gonderdigin ilanlarda Italya agirlikli.Ama arastiricam.3 ay sonra almayi planliyorum zaten iyi birsey duserse olabilir tabi.

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

ben yeni doblo premio aldım, çok memnunum.
seneye mercedes viano ambiante düşünüyorum, aile kalabalıklaşacak nasip olursa.
Bitane doblo 1.2 sx koltuklu buldum 1950 euro ya.Pazarlik payi da var tabi.Sizce uygunmu?

bence uygun mu derken, yurtdışı modelleri ve fiyatları hakkında çok fazla bilgim yok,
fakat bir araştırma yapılabilir. Bahsettiğiniz doblo yeni kasa ise (bende varolan) ben çok memnunum
yeni kasa doblolar da çıta baya yükseltilmiş fakat (TR'de imajı ticari oluşundan dolayı sarsıldı ve önyargılı yaklaşılıyor)
VAN tipinde seçenek çok az Mercedes Benz, Chrysler veya Fiat Doblo olabilir.
bu arada chrysler'i Fiat satın aldı... yakında Tr'de Dodge journey yerine Fiat Freemont modelleri gelecek ve grandvoyager yerine Lancia Voyager gelecek!
bende ki doblo, otomatik vites ve full modelini kullanıyorum oldukça rahat, fakat seneye mercedes viano ambiante düşünüyorum, yeni vianolar oldukça mükemmel!

ONcelikle haklisin araclar cok ucuz ancak dedigim gibi yildasadece 1 kez 5000 km yol yapacak daha da kullanmayacagim,memlekette zaten motosiklet ile geziyoruz.Fazla para vermek istemiyorum cunki bu araci birdaha ayni paraya kesinlikle satma sansi yok.Patronum 2007 yilinda 43000 euroya 0 km chrysler grand voyager almisti aradan gecen 5 yildan sonra simdiki fiyati 4000 euro.Ben alacagim araci surekli kullanacak olsam tabiki guzel birsey tercih ederim ama sadece memlekete gidip gelmek icin kullanacagim.

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

Ben Hollanda dan almayi dusunuyorum.Bu araclardan hollanda da bulamadim maglesef.Senin gonderdigin ilanlarda Italya agirlikli.Ama arastiricam.3 ay sonra almayi planliyorum zaten iyi birsey duserse olabilir tabi.

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Bitane doblo 1.2 sx koltuklu buldum 1950 euro ya.Pazarlik payi da var tabi.Sizce uygunmu?
Bir FIAT çalışanı olarak size dobloyu tavsiye ederim. Bulunduğunuz alanlarda servis ağıda mevcut sanırım. 1.2sx te sürat aramayacaksın yanlız. Geyette ekonomiktir

Bir FIAT çalışanı olarak size dobloyu tavsiye ederim. Bulunduğunuz alanlarda servis ağıda mevcut sanırım. 1.2sx te sürat aramayacaksın yanlız. Geyette ekonomiktir
Valla dedigim gibi performans ve konfor aramiyorum.Benim icin onemli olan ekonomik olmasi ve bana fazla agriza cikarmamasi.Tabiki genis hacim.

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

bence uygun mu derken, yurtdışı modelleri ve fiyatları hakkında çok fazla bilgim yok,
fakat bir araştırma yapılabilir. Bahsettiğiniz doblo yeni kasa ise (bende varolan) ben çok memnunum
yeni kasa doblolar da çıta baya yükseltilmiş fakat (TR'de imajı ticari oluşundan dolayı sarsıldı ve önyargılı yaklaşılıyor)
VAN tipinde seçenek çok az Mercedes Benz, Chrysler veya Fiat Doblo olabilir.
bu arada chrysler'i Fiat satın aldı... yakında Tr'de Dodge journey yerine Fiat Freemont modelleri gelecek ve grandvoyager yerine Lancia Voyager gelecek!
bende ki doblo, otomatik vites ve full modelini kullanıyorum oldukça rahat, fakat seneye mercedes viano ambiante düşünüyorum, yeni vianolar oldukça mükemmel!
Yok bu 2001 model.Gorunus olarak hosuma da gitti.Onune be etrafina bullbar falan koyup ince profilli genis jant koyunca guzel durur gibime geliyor.Neyse bunlarin arka koltuklar cikinca ici chryslerler gibi dumduz mu oluyor?Ve bagaj yukleme kismi on koltuklara kadar kac cm ve yukseklik ne kadar?Yani motosiklet girer mi?

Su Doblolar aklima yatmaya basladi.Almanyada 1000-1200 euroya 2001-2003 model var.Ancak ben benzin almayi dusunuyorum ileride belki lpg taktiririm.Benzin versiyonlardan ise 1.2 hacimli var genelde, ama 1.2 motor 170 kg lik motosikleti ve motor romorkunu zorlanmadan cekebilir mi?

Su Doblolar aklima yatmaya basladi.Almanyada 1000-1200 euroya 2001-2003 model var.Ancak ben benzin almayi dusunuyorum ileride belki lpg taktiririm.Benzin versiyonlardan ise 1.2 hacimli var genelde, ama 1.2 motor 170 kg lik motosikleti ve motor romorkunu zorlanmadan cekebilir mi?
kendini çekerse onada şükretmek lazım yokuşta baya zorlanır birde römork olursa zor gider

Bana da oyle geliyor.Dizel dusunmuyorum ama 1.6 versiyonlarina bakacagim.
1.2 zaten ekonomi için yapıldı. Güçlü değil. Römork ise biraz yorabilir. 5.vites ile çıkacağın rampayı 4. vitesle çıkarsın olur biter. O modelde 1.3 multijet dizel seçeneği mevcut. Tam ideali. Azyakar,uzun km yapar,bakımını unutturur. 1,6dizel sadece dobloda 3. versiyonda var. (2011-2012)
Koltuklar yattığında iç hacim 2 motoru alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar