Miniklerden Evlilik Yorumları

- KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?
"Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."Zeynep, 10 yaşında.

EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?
"Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı)

- ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?
"İkisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yaşında.

- BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?
"Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar." Gamze, 8 yaşında. (gerçekten 8 mi dersiniz?)

"İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin, 10 yaşında (sizce ?)

- İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?
"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin, 9 yaşında.

- BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Çok parası varsa." Petek, 7 yaşında (acaba bunun soyadI ; "Dinçöz mü?)
"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk)
"Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam". Levent, 8 yaşında (daha delikanlı)

- EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?
"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yaşında (çok zekice)

- BIR EVLİLİK, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR?
"Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru yorum buydu!!)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
- BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk)
"Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam". Levent, 8 yaşında (daha delikanlı)

bunlar çocuk olamaz :queen:

BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?

usta buna ne demeli?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
buna yeni nesil tv ve internet cocukları deniyor bizim gibi celik comak saklanbac köşe kapmaca oynamıyor bunlar :mrgreen:

GKN

"Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı)

"Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru yorum buydu!!)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bende buna bittim yaw ne kadar doğru sölemiş

buna yeni nesil tv ve internet cocukları deniyor bizim gibi celik comak saklanbac köşe kapmaca oynamıyor bunlar :mrgreen:

hakkaten yaa bakıyorumda benim çocukluğumda bisikletle gezerdik top falan oynardık buydu ama şimdikişlere bakıyorumda daha ilk okul 1 e giden çocuk bilgisayar kullanıyor orada oyun oynuyor..

yeni nesil bizim gibi saklambaç-yakar top oynamıyor maşallah 7-8 yaşında hepsinin herşeyden haberi oluyor dahada zeki olurlar inşallah :)

Onlar da ne ola ki??? Ben bi dokuz aylık oynardım :cherry:

hakkaten yaa bakıyorumda benim çocukluğumda bisikletle gezerdik top falan oynardık buydu ama şimdikişlere bakıyorumda daha ilk okul 1 e giden çocuk bilgisayar kullanıyor orada oyun oynuyor..

Günümüzde herkes sosyetik olduğu için çocuklarda sosyetik yetiştiriliyor.. Çocuklar iki dakka sokağa top oynamak için çıksa komşulardan biri çıkıyo "gürültü yapmayın gidin başka bi yerde oynayın diye çıırmaya başlıyo", çocuklarbaşka yerlere gittiklerinde de aynı yanıtı alıyorlar..

Hiç bişey söylemeyende topu alıp bıçakla kesip çocukların önüne atıp evine giriyor..

Eee bu kadar anlayışsız insanlık dışı davranışlar sergileyen toplum içinde çocuklar nası top-çelik çomak oynasınki???

Son düzenleme:
"Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru yorum buydu!!)[/QUOTE]

hahaha bomba ya çok güzel :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar