Minik bir tavsiye.

Motosikleti
Brixton Cromwell 125
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba değerli MT Ailesi üyeleri, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Sözü fazla uzatmadan müsaadenizle konuya giriyorum. Zira forumda uzun yazıları okumama gibi bir huy birliği söz konusu ama sizden ricam lütfen bir beş dakikanızı ayırarak göz gezdirmeniz olacaktır. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Az önce sayın @Okan Sinan Ocan beyefendinin açmış olduğu " Yamaha Riding Academy Autodrom " konusuna denk geldim. İlk olarak huzurlarınız da @Okan Sinan Ocan @Mallaca ve @tommygun üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Yaptıkları yapmaya çalıştıkları şey çok hoş, çok güzel, örnek bir davranış. Takdire şayan ve gurur verici. Şahsım adına emeklerine minnettarım. Daha sonra konuyu okumaya devam ederken şöyle bir yazıya denk geldim;
Maalesef tamamen eksiksiz ekipman ile katilmaniz zorunludur.

Kask

Motosiklet Eldiveni

Korumali mont

Korumali pantolon ( motosiklet dizligi olmak sarti ile normal pantolon da olur)

Motosiklet Botu

Zorunludur. Bunlar olmadan egitime katilamazsiniz. Vaktimiz var arkadaslarinizdan emanet alabilir veya satin alabilirsiniz.
Evet @Okan Sinan Ocan sonuna kadar haklı ve bu korumalar hepimiz için önemli ama ne yazık ki bir çoğumuzda yok. Lakin bazılarımızda da bazı fazlalıklar olduğuna eminim. Örneğin benim düzinelerce kaskı evinde barındıran tanıdıklarım var. Anıdır, hatıradır amenna ama bence daha faydalı da olabilirler. Üniversite dönemlerin de bir süre eğitim için New Haven de bulunmuştum. X bir motosiklet grubu ile bazen Boston bazen de New York'a doğru sürüşler yapardık. %1'cilerin birbirlerine olan bağlarını duymuşsunuzdur, onlarda şöyle bir sistem vardı; Ahmet'in neye ihtiyacı var? Eldiven. Kimde ikinci bir eldiven var Mehmet. Artık Mehmet'in eldiveni Ahmet'e ait. Tabi biz böyle bir hiyerarşi sapkınlık tarzında netlik belirlemeyelim ama dileseniz forumca şöyle bir şey yapmamızı tavsiye ediyorum.
Yönetici arkadaşlarımız bir bölüm açsın, örneğin " İhtiyaç Sahipleri " " Bana Bu Lazım " " Eksiğim Var " veya artık adı ne olarak uygun görülürse. Burada elinde fazladan ekipman olan arkadaşlarımız ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bu ürünleri hediye etsin. İhtiyacı olan arkadaşlarımız da böyle bir ihtiyacım var diye dile getirebilsin. Evet biliyorum kiminiz saklamak, kiminiz satmak istiyorsunuz genel de böyle şeyleri ama cidden duygusal ve mantıklı şekilde düşünmenizi rica ediyorum. Hayatta hepimizin kötü dönemleri olmuştur, belki bazılarımız şu an en kötü dönemlerini yaşıyor veya yaşayacağız. Duvarda tozunu aldığınız bir kask mı sizi daha mutlu edecek? Ahmet'in belki de hayatını kurtaracak, değiştirecek olan kask mı? Bir eldiveni satmak yerine aramızdan birine hediye etsek cidden bu bizim için maddi bir kayıp mı olur? Bence bunları hep beraber bir düşünmeliyiz. Aynı tutkuya sahip özellikle Türkiye de cidden her açıdan zor şartlar da motosiklet kullanan bir avuç insanız. Diğer insanların bir çoğu trafikte bizim hayatımızı zaten zorlaştırıp hiçe saymıyor mu? Biz birbirimize karşı çok daha yardım sever, iyi olabiliriz bence. Okunması açısından çok uzatmayacağım zira bana kalsa yazacak çok şey var ama olsun. En kısa haliyle biraz da demagoji yaparak fikrimi düşüncemi beyan ettim. Hikayenin geri kalanını belirleyecek olan sizlersiniz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Görüşmek dileğiyle.

Motosikleti
D400
En sona özet yazsaydın keşke.

İhtiyac sahipleri konusunda, dogru kişiye ulaşmak zor. Burada ihtiyacı olmadıgı halde ticari amaclı ürün alacak çok insan var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar