minibus soforleri yolcusuna guveniyorlar

bana 2 gün önce denk geldi. bir vw caddy ya görmediği için ya da bilerek önüme kırdı arada kalıyorum.sıkışıktı trafik.ben de bağırdım "şerefsiz" diye bir baktım.yol açılınca otobüsün önünden makas attı kayboldu.sanki istesem yakalayamayacam.
nereye kaçıyorsa şehiriçinde:cherry:

bunun gibiler o kadar çokki
ben kahraman maraştan ayazıyorum burdada aynı emin ol
duygularına katılıyorum ama yinede genel olarak yorum yabmayalım ben ce sadece dolmuşlar ve otobusler için diyelim anasıına avradına

bence dolmuşcusu minibüscüsü yok bu işin.çok sağlam minibüsçüler taksiciler de var yollarda.ayrıca askerden sonra iş bulamazsam ben de dolmuşçu olabilirim :jocolor:
her kesimden ve neredeyse her marka araç tarafından rahatsız edildim. yani insanın kendi mayasından mesleğinden değil bu.

amin amin dostum. geç oldu ben çıkıorum yarın buluşmk üzere herkese ii sohbetler...

1.çözüm şu arkadaşlar
a:granajla şase arasına deriden 40 -50 cm lik deri kılıf yaptırılır.
b:kılıf şaseye güzelce bağlanır.
c:1 adet kamyoncu levyesi kılıfa yerleştirilir.
d: sizi sıkıştıran keko eğer arabadan iniyor sa (motor satop etmeden)durulup levye yi olanca kuvvetle adama vurulur....kesin çözüm bu bence.
not: bu işlem seri bir şekilde yapılmalı.. olay yerinde duracak olan diğer minübüsçülerden alınacak misilleme darbeleri kesin hesaba katılmalıdır.....

2. seçenek de adamın anası başta olmak üzere tüm sülalesini iyice parlatmak tır

Geçmiş olsun abi. Her yerde bir öküz vardır. En kötüsü böyle olur inşallah.

GKN

1.çözüm şu arkadaşlar
a:granajla şase arasına deriden 40 -50 cm lik deri kılıf yaptırılır.
b:kılıf şaseye güzelce bağlanır.
c:1 adet kamyoncu levyesi kılıfa yerleştirilir.
d: sizi sıkıştıran keko eğer arabadan iniyor sa (motor satop etmeden)durulup levye yi olanca kuvvetle adama vurulur....kesin çözüm bu bence.
not: bu işlem seri bir şekilde yapılmalı.. olay yerinde duracak olan diğer minübüsçülerden alınacak misilleme darbeleri kesin hesaba katılmalıdır.....

2. seçenek de adamın anası başta olmak üzere tüm sülalesini iyice parlatmak tır

role mi rolo mu rondo mu ne
öle bi üye var sitede
çantasında keser taşıyo:cherry:
kırbaçıda var:cherry:
dövdüü minibüsçülerle fantazi yapopmuş:queen:

geçenlerde adanada gördüm bi tane adam ön süspansiyonlara boru monte etmiş. içinde kocaman 2 tane sopa vardı :p motosiklete korumalı binmenin başka bir boyutu :p

bizim hakan abide enson balta koydurucam diodu ama goremedim son durum nooldu acaba:cherry:

GKN

mhrrmkpnr senin bagajada mayın kolayım, tekerde tam patlarsın:queen:

GKN

resimleri topice basarım, ayakların afişe olur:cherry:

geçmişolsun hem sprey al,hemde gerekli yerlere üşenme şikayet et bende faydası oldu.

role mi rolo mu rondo mu ne
öle bi üye var sitede
çantasında keser taşıyo:cherry:
kırbaçıda var:cherry:
dövdüü minibüsçülerle fantazi yapopmuş:queen:
yok be gkn keser kesici olduğu için beni pek tatmin etmez.. aleti vurdumu ses gelcek tok tok diye....:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aman arkadaşım.. bek yanımda eşim de vardı diyorsun. öyle bir şey yaparsa bırak geçsin. hiç uğraşma hiç iddialaşma. şahsen benim altımdaki ihtiyarla bile iddialaşmaya çalışan kurye, otomoil sürücüsünün, kamyon şöförünün adetini bile sayamam.. aman iddialaşma bırak geçsin p.z.v.nkler. tatminsizlik içinde boğuluyorlar acı onlara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar