Mini Md 80 DVR Video Kamera (Ucuz Kask Kamerası)

18 yaşında , '' Ergen '' diye tabir ettiğimz bir kişi olarak az bile bakmışım bence abi :))

Kendime hakim olmuşum, yokmu alkış ::xrock:::flower:

Kardeşimle aynı yaştasın... Unutmaki, akıl yaşta değil, baştadır. Önemli olan insanın kendini geliştirmesi ve ağırbaşlılığı....

25 yaşındayım ama apaçilikmi ? Kralını yaparım :queen: Yaza alperin yanına kaçalım, onuda alet edelim diyorum hain planlarımıza aslında. :pl:

Bende kısa bi zaman içinde almayı düşünüyorum.
Pillimidir? Şarzlımıdır? Yoksa bili şarz edilenlerdenmi.

Kardeşimle aynı yaştasın... Unutmaki, akıl yaşta değil, baştadır. Önemli olan insanın kendini geliştirmesi ve ağırbaşlılığı....

25 yaşındayım ama apaçilikmi ? Kralını yaparım :queen: Yaza alperin yanına kaçalım, onuda alet edelim diyorum hain planlarımıza aslında. :pl:

Bu sene ygs ve lys sonucuma göre ; İzmir de düşündüğüm illerden biri. Eğerki İzmiri tutturursam , Alper abi benden çok çeker :) Paçalarına yapışıcam :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Bende kısa bi zaman içinde almayı düşünüyorum.
Pillimidir? Şarzlımıdır? Yoksa bili şarz edilenlerdenmi.

Şarjlı. baya gidiyor şarjı. 1 saat diyebiliriz.

Bu sene ygs ve lys sonucuma göre ; İzmir de düşündüğüm illerden biri. Eğerki İzmiri tutturursam , Alper abi benden çok çeker :) Paçalarına yapışıcam :))
Alper ....yedi desene o zaman. Alpere two brothers carbon de, anlar o :queen:

Alperciğim, öpüyorum seni kardeşim ::saskin::

Fotoğraflarda aparat sizinkilerden az ama altta ki yazıda sizinkinin aynısı yazıyo

İyice inceledim arada fark var
Çakması gibi bişey kargo ücreti 10 lira olmaz ama ürün aynı değil ama çok benziyo yanılmışım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Bir şey daha sorucam kaskım kros kaskı nasıl monte edeceğim

İyice inceledim arada fark var
Çakması gibi bişey kargo ücreti 10 lira olmaz ama ürün aynı değil ama çok benziyo yanılmışım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Bir şey daha sorucam kaskım kros kaskı nasıl monte edeceğim
Normalde kask aparatı yok, ben uydurdum , kros kaskada birşekilde uydurulur. Sorun olmaz yani :)

Ben sipariş verdim, ertesi gün kargoya verdi satıcı, 1 günde de kargo getirdi. Yani 2 günde bendeydi. İsterseniz özelden linkini atarım satıcının.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar