Mini Belgesel: Transfăgărășan Highway (DN7C)

50 cc olayını bilmiyordum ben valla :) buraya bajaj boxer ile de gitmiştim zamanında. küçük cc çok sempatik oluyor koca koca adv'lerin yanında.

Yeşil, yol , goruntu, muhteşem.

Kafa dinleyip tam olarak dünyadan uzaklasabilirsin, huzur var ve tam yukseklerdeyken yol korkma diyor adeta 'ben burdayım.'

Çadirda ve evindesin, bi nevi bilmediğin yerlerde güvendesin. . Yan tarafta motor duruyor yalnızlıktan insanların içine karışmak istersen işte sana 'emniyet'..

Yasanacak en guzel anlardan biri gibi adeta istemesen bile tadini cikarmissindir;) Video ve müzikleri dahil başlığa yakışır tadda olmuş..
teşekkür ederim :) karpatlar tam dediğiniz gibi bir yer gerçekten.

Çok kar yağdığı için asfalt maalesef nanay. O Güzergahta Transalpina'yi tek geçerim. Fakat Transfagaraşanın ortamı gerçekten harika, doğal yaşam, bol oksijen ve ayıcıklar... Ben de zirvede 1 gece kamp atmıştım.. Gece milyarlarca yıldız çok keyifli idi.. Tek sorun, rakım çok yüksek olduğundan oksijen az, ateş yakamıyorsunuz :p

Buda benden bir anı olsun;

https://resmim.net/f/p9qrke.png

bizden birilerinin kamp yaptığını görmek sevindirici :)

Motosikleti
bmw f650 cs
Çok güzelbir gezi olmuş doğa harika inşallah bize de nasip olur

Super Moderator
Bu mu yani cevabin ?
Al benim motoru hatta motorlardan birini git gel demiyorsun da, sırtında motoru geçir sınırdan diyorsun. Kınıyorum...

Aşk olsun bro simdi kalbimi kırdın, söylememe gerek mi var, vereyim vekaleti defol git nereye istiyorsan :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Artık alıştım. Şaşırmıyorum. Anlatıma kadar herşey olağanüstü. Sağlıklı, kazasız belasız uzun ömürler ve geziler dilerim...

nereden çıkarıyorsunuz 50 cc lik motorla yurtdışına çıkılamıyor diye kim uyduruyor böyle saçmalıkları elealem bisikletle çıkıyor böyle birşey yok, ikici husus ise KAMP ATTIM lafını kullanana motorculara neyi nereye attınız? Kamp (YAPILIR) atılmaz Türkçeyi doğru kullanmanız dileğiyle.

nereden çıkarıyorsunuz 50 cc lik motorla yurtdışına çıkılamıyor diye kim uyduruyor böyle saçmalıkları elealem bisikletle çıkıyor böyle birşey yok, ikici husus ise KAMP ATTIM lafını kullanana motorculara neyi nereye attınız? Kamp (YAPILIR) atılmaz Türkçeyi doğru kullanmanız dileğiyle.

otoyola giriş kesin yasak ama ülkeye alınıp alınmama durumunu bilmiyorum. tabii her ülkenin yasası ayrı. lucas'ın da vardır bi bildiği. :/
sanırım kamp yapanlar ve kamp atanlar diye ikiye ayrılıyor hahah:)

yüreğine sağlık süper görüntüler youtube dan izlemiştim forumda hadi bir daha dedim :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Eğer yapacak daha iyi bir işiniz yoksa 12 dakikalık kısa bir video hazırladım, tavsiye ederim. (imkanınız varsa büyük bir ekranda)
İşimiz olsa da oturup keyifle izlenebilecek nitelikte, şahane bir video olmuş İnzell. :cat:
Ellerine emeğine sağlık. :)
İnsanda, atlayıp gitme isteği uyandırıyor. :wiinkk:

Teşekkürler...:cat:

yüreğine sağlık süper görüntüler youtube dan izlemiştim forumda hadi bir daha dedim :)
iki kere izletebildiysek ne mutlu :))

İşimiz olsa da oturup keyifle izlenebilecek nitelikte, şahane bir video olmuş İnzell. :cat:
Ellerine emeğine sağlık. :)
İnsanda, atlayıp gitme isteği uyandırıyor. :wiinkk:

Teşekkürler...:cat:

Abi ben teşekkür ederim güzel yorumun için. Sevgiler :)

Yasaklar kalkınca ilk Romanya'ya gitmek istiyorum. :( Şimdi bi daha izledim de hüzünlendim...

Ben iğneada’ya gitsem yeter die bakıyorum. Hatta Silivri sahilde motoru çekip, deniz kenarında kahve içmeyi bile özledim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Geçtiğimiz sene sanırım 10 gün kamp yapmıştım Transfăgărășan'da.
Burası sürüş yapmak için oldukça keyifli bir yol. Dünyanın en iyi yolu diye pazarlasalar da daha iyilerini gördüm. Zaten öyle diyenler bu yolu dümdüz geçen tipler. Transfăgărășan'ı asıl güzel kılan şey istediğimiz herhangi bir yerde kamp yapabilmemiz. Orman üst sınırının bitiminden zirveye varıncaya kadar bulduğunuz her düzlük çadırınızı kurmak için ideal. Tabii ayıdan korkanları otele alalım (!). Kamp ve sürüşün dışında en güzel yanlarından biri de müthiş trekking rotalarının olması. Karpatları hissetmek için Lacul Capra muhakkak görülmeli, dümdüz geçilmemeli. Yoksa viraj Uçmakdere'de de var. :)

Eğer yapacak daha iyi bir işiniz yoksa 12 dakikalık kısa bir video hazırladım, tavsiye ederim. (imkanınız varsa büyük bir ekranda)

https://www.youtube.com/watch?v=WEy-lYbH4GQ[/QUOTE
Enfes bir gezi ve video olmuş, emeğinize sağlık, tekerinize taş değmeye.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Benim çadırı şöyle ileri atıyosun kendi kendine kuruluyor.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar