Mini Belgesel: Transfăgărășan Highway (DN7C)

Geçtiğimiz sene sanırım 10 gün kamp yapmıştım Transfăgărășan'da.
Burası sürüş yapmak için oldukça keyifli bir yol. Dünyanın en iyi yolu diye pazarlasalar da daha iyilerini gördüm. Zaten öyle diyenler bu yolu dümdüz geçen tipler. Transfăgărășan'ı asıl güzel kılan şey istediğimiz herhangi bir yerde kamp yapabilmemiz. Orman üst sınırının bitiminden zirveye varıncaya kadar bulduğunuz her düzlük çadırınızı kurmak için ideal. Tabii ayıdan korkanları otele alalım (!). Kamp ve sürüşün dışında en güzel yanlarından biri de müthiş trekking rotalarının olması. Karpatları hissetmek için Lacul Capra muhakkak görülmeli, dümdüz geçilmemeli. Yoksa viraj Uçmakdere'de de var. :)

Eğer yapacak daha iyi bir işiniz yoksa 12 dakikalık kısa bir video hazırladım, tavsiye ederim. (imkanınız varsa büyük bir ekranda)

Valla helal olsun. Mekan çok hoş. Hayalimdeki motorla hayalimdeki ortamı çok profesyonelce kaydetmişsin. Tv'e aktarıp şöyle bir bakayım dedim belgesel seyreder gibi kitlendim :) bitince kendime geldim.
Devamını beklerim, kal sağlıcakla

Çok güzel olmuş tebrik ederim her motorcunun hayali o yollar. Kanalınızdaki diğer videolar da çok başarılı takipteyim :cat:

Bu motosikletçiden uzak durun,galeyana getirir insanları,başınıza iş açar:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Herzamanki gibi harikasınız,sayende birçok yerleri,sizinle beraber gezdik sayılır,sizin bilgilerinizden faydalanarak,uzun yolculuklara
çıkmayı başardım,yolunuz açık olsun
http://www.motosiklet.net/forum/members/inzell-80647.html

Endurocu ruhundan öpüyorum hocam, süper anı, video, gezi olmuş.
Saygılar.

Tek tek teşekkür ederim. :) Keyifle izlediyseniz ne mutlu bana.
Sevgilerimle...

Motosikleti
SYM Symphony ST200, TVS Jupiter110
Yüreğinize sağlık, teşekkür ederiz.

Super Moderator
Çok kar yağdığı için asfalt maalesef nanay. O Güzergahta Transalpina'yi tek geçerim. Fakat Transfagaraşanın ortamı gerçekten harika, doğal yaşam, bol oksijen ve ayıcıklar... Ben de zirvede 1 gece kamp atmıştım.. Gece milyarlarca yıldız çok keyifli idi.. Tek sorun, rakım çok yüksek olduğundan oksijen az, ateş yakamıyorsunuz :p

Buda benden bir anı olsun;

p9qrke.png

Moderatör
Biz müslümanların hâc vazifesi gibi, Endurocularında yol vazifesi bu rota sanırım.
Yaşlanmadan birinden birine gidebilsek bari :)

........... Ben de zirvede 1 gece kamp atmıştım.. Gece milyarlarca yıldız çok keyifli idi.. Tek sorun, rakım çok yüksek olduğundan oksijen az, ateş yakamıyorsunuz :p...........

Yüksek rakım için benzin ocağı alman lazım. Gaz oçağı çalışmıyor.

Yeşil, yol , goruntu, muhteşem.

Kafa dinleyip tam olarak dünyadan uzaklasabilirsin, huzur var ve tam yukseklerdeyken yol korkma diyor adeta 'ben burdayım.'

Çadirda ve evindesin, bi nevi bilmediğin yerlerde güvendesin. . Yan tarafta motor duruyor yalnızlıktan insanların içine karışmak istersen işte sana 'emniyet'..

Yasanacak en guzel anlardan biri gibi adeta istemesen bile tadini cikarmissindir;) Video ve müzikleri dahil başlığa yakışır tadda olmuş..

Super Moderator
50 cc ile yurtdışına çıkılamıyor. Sorun orda. Yoksa giderdim hiç üşenmem :)

Ne alakası var, siniri yürüyerek geçebiliyorsun, motoru da sırtında götürürsen bence geçmiş kadar olursun :)

Son düzenleme:
Moderatör
Ne alakası var, siniri yürüyerek geçebiliyorsun, motoru da sırtında götürürsen bence geçmiş kadar olursun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Bu mu yani cevabin ?
Al benim motoru hatta motorlardan birini git gel demiyorsun da, sırtında motoru geçir sınırdan diyorsun. Kınıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar