mimarlık lys yardim

Yine ben geldim hani su goz doktoru ve jeoloji Mühendisliği ni soran jojuk :) acaba kayseri Melikşah Üniversitesi Mimarlık Fakültesi (tam burslu) hakkinda ne düşünüyorsunuz (yüzde doksan bes giriyorum) babamda insaat teknisyeni cevtesi baya genis insaat konusunda sizce gitmeli miyim mimarliga?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

Anlamiyom bilader nasi 17 konuk oluyo ya konuk arkadaslar uye olsaniz ölür musunuz? En azindan fikir belirtirsiniz.

Buna kendi ilgi ve yeteneklerini, ilerde olmak istediğin yeri, mutlu olup olamayacağını düşünerek karar vermelisin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Tabi bir de iş imkanları, malum üniversite okuyup işsiz kalan çok insan var memleketimizde. :pale:

Buna kendi ilgi ve yeteneklerini, ilerde olmak istediğin yeri, mutlu olup olamayacağını düşünerek karar vermelisin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Tabi bir de iş imkanları, malum üniversite okuyup işsiz kalan çok insan var memleketimizde. :pale:

Teşekkür ederim bende araştırma yaptım galiba gideceğim

mimarlık eğer yeteneğin varsa çok güzel bir meslek. kazanç olarak eğer kendini geliştirirsen çok büyük paralar kazanabilirsin. ama dediğim gibi yeteneğin varsa :)
üniversite olarak melikşah üniversitesi gerçekten çok güzel. gidip kampüsünü gezme fırsatım olmuştu. bazı hocalarınıda tanıyorum öğretim üyeleride çok kaliteli. ben tavsiye ederim.

Tam burslu geliyo ama 6 kisi aliyolar belki giremem ama hayalgucu var ayrica babam insaat teknisyeni cevresi genis birazda anlıyorum cizimden hepinize teşekkür ediyorum

Kararını verdiysen hayırlı uğurlu olsun. Ben de tercih yapıyorum bu sene, ikimize de Allah zihin açıklığı versin. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar