Milli Servet çöpe Gidiyor

Haciz ve vergi borcu olanlar hariç, 5 yl geçmeden satışa konulamazlar, o zamanda sadece eritmelik hurda olurlar maalesef...

Bunları satın almanın bi yolu yok mu arkadaşlar ?

ağlayanın malı gülene yaramaz da ben genel kurmay başkanı olsam ihtilal çıkarırdım bu görüntüleri gördükten sonra bide şöyle de bişi varki 500 ytl ye 140km hızı gören peugeot(moped) topladığını hesaplarsak adam salakmı 500 lük motora 1300 vermeye böylece bu yerler daha çoğalır

bınıyorsan bu merede ehlıyetınıde,evragınıda tam yapacaksın kardesım.ehlıyet almak 350ytl,cezası 680ytl.aslanlar gıbı elınden alır atar koseye kanun.

bu tür motosikletlerin satış ilanları nerde oluyor ? hacizden satın almak için prosedür nedir bilgisi olan varmı?

Bırakalımda bunu devlet düşünsün ama nafile nerdeee trafik kilitlenince akılları baslarına gelecek insanların çin de japonyada,fransada,ingilterede millet enayimi motora biniyorlar benimde 125cc motorum otoparkta yatıyor su anda astarı yüzünü gecti alamıyorum.

Arkadaşlar devletin kanunu var uyacaksın o kadar, herkez kendi kafasına göre takılırsa kendi kanunlarını ortaya koymaya çalışırsa daha çoook milli servetlerimiz çöpe gider.....bunların bütün suçlusu biziz, devlete suçu atıp sıyrılmak ta kolay tabi..... devlette hatalı gördüğün birşeyi burda yazmaktan başka ne yapıyoruz ki??? sahip çık haklarına milli servetini yedirme yok etme????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar