Milli olduk

Haziran ayında aldığımız motorumuzla kaza yaptık.Önce yerde ki ıslaklığı gördüm.Önümde 6-7 metre uzunluğunda ince çizgi halinde ıslaklık vardı.Elim zaten trafik lambasına yaklaştığım için arka fren manetindeydi.Motorun arkası sağa gitmeye başladı.Sola yatmaya başladık.Gidonu sağa çevirdim,arka freni bıraktım.Ön frene dokundum.O an arkamda oturan nişanlım aklıma geldi.Onu tutmaya çalıştım.Sanırım frenlemelerle motoru toparlamıştım.Çünkü düştüğümüzde motorun arkası kaydığı tarafa değil farklı tarafa bakıyodu.Aslında motoru altıma geri alıyordum.Nişanlım o sırada motordan atlamış çünkü korununca bir şey olmayacağını düşünmüş.Daha önce bu tür yazılar okumuş.Sonra ilk defa nişanlımın kaskını yanıma almamıştım.Kafasını asfalta çarptı.Sakinleştikten sonra hastaneye gidip tomografi vs çektirdik.Trafik kazası olduğu için karakolda ifade verip evrakları hastaneye götürmemiz gerekliymiş.Galiba milli olduk.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Umarım tez zamanda nişanlınız kendisini toparlar, sizden bundan sonra her çıkışınızda nişanlınızın kaskını yanınıza alırsınız :)

Çok geçmiş olsun top casede her zaman yedek kaskım bulunur

Geçmiş olsun umarım hızınız fazla değildi , ve kasksız artçı aldığınız için de kınadım sizi.

Çok geçmiş olsun...

Atlattığım hafif kazadan sonra ben motoruma artık tek kişi biniyorum..

Tavsiye ederim...

Geçmiş olsun hocam. Allah bir daha göstermesin. Bu arada başlığa da kayıtsız kalamayacağım daha başka bir başlık olsaydı iyi olurmuş bence.

Ne düşüncelerle girdim konuya. :pl:

-Tekeriniz düz bassın.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Mart ayında başladım motor kullanmaya, kız arkadaşım henüz motorumu bile görmedi.Belki 2015 sezonunda..

ne deseniz haklısınız arkadaşlar.teşekkürler.artık full koruma,mümkün olduğunca tek kişi ve tabiri caizse markete bile giderken ekipman...Başka denecek bir şey yok.

bize eğitimde sürekli ön arka eşit frenleme yapın dendi, bakıyorum herkes kafasına göre arka ön sıkıp sıkıp duruyor, sonra motor kaydı toplayamadım oluyor ...

Geçmiş olsun allah beterinden korusun bu kask işini benimde çözmem gerek bi arkadaş geliyor beni şuraya atsana ee kask yok cezayı ben öderim diyor alsak dert almasak dert

Geçmiş olsun ben yedek kaskimiz olmasına rağmen bot eldiven mont ve dizligi olmadığı için esimi arkaya bindirmiyorum size de tavsiye ederim..

Tabiki de kesinlikle artçı da en az bizim kadar korunarak binmeli. Fakat zorunlu bir durum oldu falan diyelim ki bindirdiniz en azından kendi kaskınızı artçıya verin. Ben olsam öyle yapardım.

Abi kasksız motora ne olursa olsun kimseyi almayın. Artçının başına bişey gelirse çok vicdan yaparsınız sonra.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

"Geçmiş olsun"

BU SANA BİR DERS OLSUN! KASKSIZ SEN SEVDİĞİN KADINI NASIL ARKANA ALDIN Kİ ZATEN? UMARIM SENİ TERK ETMEZ..

Aynen karımı 2 veya 3 kere mecburiyetten artçı aldım, hepsinde montumdan eldivenime ona giydirdim. Kaskin güzelini ona, dandigini kendime taktım. Kendisine de suren benim ben motorda kalirim sen ucarsın, bana birşey olmaz diye de motive ettim. Değil nişanlı es dost, tanimadigin adami almak yada kedi kopek oturtmak bile çok büyük sorumluluk. Önce surus tecruben olacak, sonra motorunun lastiğinden frenine en iyisi olacak. Nisanlin allah korusun Sakatta kalabilirdi ölebilirdi de. Olayları olduktan sonra kafamıza Dank ettirmeyelim, geçmiş olsun çok içim acidi acikcasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar