miillleetttttt benn geldiiiimmmm

yaaa nerdeyse 6 aydır bilgisayarın yanına yaklaşamadım ve turizmin bana göre olmadığına karar verip işten çıktım evimdeyimmm oleeyyyyyyyy
ama gene iş arıyom bu sefer eski işimi istiyom muhasebe
neyse eskiler beni hatırlar belki yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sizde artık hep beraberizzz
hayırlı olsuuunnnnnn :farao: :farao:
:D/ :B-fly: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :grouphuuug:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tekrar Hoşgeldin toblerone,
bizden senden haber alamayınca kayıp ilanı vermiştik :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinn yeniden.turizm de bende çalıştım iyi bilirim.Seni çok iyi anlıyorum.Bende buna karar verdiğimde ,başka bir sektöre giriş yaptım ve memnunum.Başarılar arkadaşım sana da... :thumright:

anaaa, toblerone geri gelmiş :mrgreen:
hoşgelmişsin
cv'ni gönder hemen :)))9

hoşbuldukkkk
yaw gene gecenin kör vaktinde yazabiliyom ama işte naapcan boşum ya akşama kadar geziyom anca sıra geldi.
özledim yaaaa buraları :farao:
valla peril bidaha turizm miiiii aman benden uzak olsun yok kardeş bana göre diil bu dengesiz yaşam
ben gene sabah gidip akşam eve geliyim eğlenceksem paramla gider bi iki gece eğlenirim .İşim eğlenceli olmasın istemiyomm :pr:

istanbul u bi özlemişim ilk fırsatta gittim 5 gün kaldım gezdim arkadaşlarımı buldum filan mükemmeldii yaaa
ama antalya da ii hani :flower: bide iş bulsam :pale:

hoşgeldin toblerone :thumleft:
bende antalya sidedeyim ve sana hak veriyorum ve sen gene muhasebe yapmışsın bire bir muhabbet satış adamı öldürüyo walla robot gibi oldum sosyal yaşantı sıfır asosyal olduk walla bende bırakmak istiyorum turizimi ama hastalık gibi bulaştımı çıkmıyor ayrıca telefonunu verirsen antalyada görüşebiliriz :farao:

Hoşgeldin toblerone hoşgeldin..

Nasılsın görüşmeyeli... :p

Güyya senin çalıştıgın otele tatile gelecektik bir aralar ama neyse geçti artık :p

yaw walla biraz hızlı girip çıktım galiba herkesin tatil hayalleri suya düştü ailem dahil :cherry:
olsun artık kendi otelimi açarsam oraya buyurursunuz topluca :p
yaw ben bu siteye geldim geleli şu çikolata olayını bi çözemedik nası yapsak etsekde çözsek.size bayramda bi çikolata gönderiirm bari tabi erimezse gidene kadr :cat:

hoşgeldin toblerone gözümüz yollarda kalmıştı.. valla giden gelmez oldu sitede..

ben bırakırmıyım sizi arkadaşlar sadece ara verdim tabii buluşmalara katılma hevesim artık suda boğuldu ama belli olmaz kısmet :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar