Hoka başgan. Oralara gelsem benide dalgakırana götürür müsün? Birde Muğla merkezde dalgakıran var mı?![]()
Hoka başgan. Oralara gelsem benide dalgakırana götürür müsün? Birde Muğla merkezde dalgakıran var mı?![]()
Muğla merkezde bulut kıran vardalga kıran kadar olmasada iş görür
![]()
Alkol tüketmeyenler için indirimli bir şey yokmu yav bizim başımız kelmi.
hacım, Muğla merkez yüksek bir yerde ve sakin bir Anadolu kasabası tadında bir yerdir. ve fakat ilçeleri bodrum, marmaris, fethiye, datca deniz kenarında olup tam bir sahil kasabası özelliği taşırlar. Bendeniz dalaman nahiyesinde yaşıyorum. sahile 3 km. mesafede olup hem sahil hemi de kasaba kenti rengine sahip bir ilçedir.
bu arada migrostan 4'lü tuborg aldım. 30 lira. 10 lira kardayim. birazdan arkadaşlarla icabina bakacağız.
buralara gelirsen hafta sonu olmak şartıyla seni gezdirebilirim. gezilecek yer çok. hele motor ile daha keyifli oluyor.
içmeyin yaw günah siz nasıl müslümansınız kitapsız kafirler
Bu sene kesinlikle motorla ineceğim Muğla'ya. Geçen sene es geçtim, yıllık izin kullanmadım ama bu sefer affetmeyeceğim. Aklımda bulunsun. Saolasın söylediğin için :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Carrefour'da et indirimde %25 civarı falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Abi ben seni Muğla merkezde sanıyordum. Ondan nasıl yani die şoka girdim. Ah ah 1+1 ev bulsam bir tane ucuza, yatırımlık falan olmayan, pahalı olmayan, senede canım sıkıldığı zamanlarda başımı sokacağım ve en önemlisi gene ucuz olan. Kovalarım yeminle... Bu İstanbul'un tadı tuzu yok.
Gel gel bir çayımı kahvemi içersin![]()
hacım, Muğla merkez yüksek bir yerde ve sakin bir Anadolu kasabası tadında bir yerdir. ve fakat ilçeleri bodrum, marmaris, fethiye, datca deniz kenarında olup tam bir sahil kasabası özelliği taşırlar. Bendeniz dalaman nahiyesinde yaşıyorum. sahile 3 km. mesafede olup hem sahil hemi de kasaba kenti rengine sahip bir ilçedir.
bu arada migrostan 4'lü tuborg aldım. 30 lira. 10 lira kardayim. birazdan arkadaşlarla icabina bakacağız.
buralara gelirsen hafta sonu olmak şartıyla seni gezdirebilirim. gezilecek yer çok. hele motor ile daha keyifli oluyor.
Alkol tüketmeyenler için indirimli bir şey yokmu yav bizim başımız kelmi.