Microsoft'tan Korsanla Mücadele

patriote sana öğretemiycez sanırım bu işi. Senin mesleğin nedir, ve tam olarak nerede görev yapıyorsun öğrenebilir miyim acaba? Ekmeğimi bu yolla kazanıyorum demiştin fakat bilgisayar mühendisi misin, çaycı İsmail'in çırağı mı anlamadım. .

kanka bende yakıştıramadım bu üslubu sana ...sanki senin nickinle başkası yazmış gibi...:pale:

kanka bende yakıştıramadım bu üslubu sana ...sanki senin nickinle başkası yazmış gibi...:pale:

Sen git cıbıfla ilgili topic aç ne anlarsın bu konulardan matkapla pc kasasını delen adam bana cıbıfın ayaklığıyla gel,cıbıfın devir saati ile gel ,cıbıfın bilmemneyiyle gel ama bilgisayarın teknik konuları ile gelme cıbıflı panda :cherry:

mete abicim anlıyorum kı sen gerçek hayatta da sitede oldugun gibisin :mrgreen: :p

Az önce Yapı Kredi'den gelmiş gibi görünen bir mail aldım. Düzemece olduğunu anladım ama yine de ne olacak diye tıkladım. FireFox hemen atladı bu bir sahtekarlık sitesidir diye.

Yaşasın FireFox :cat: :rendeer:

Yabancı kaynaklı kesin, Türkçe'ye bakın :mrgreen:

kiºisel & ticaret hesabi
Sevgili degilmis müsteri

Biz ekstra bir dogrulama süreci koymaya karar verdik. Senin kimligini ve senin hesap güvenligini kesinlestirmek. Lütfen tikirda Dogrulama sürecine sürmek için korunmus çevrim ici banking imzala. (senin hesabinin görevlendirildigini dogrulamak sürükleyemeyen basarisizlik hesap bitimi)

https://internetsube.yapikredi.com.tr/

kiºisel & ticaret hesabi
Sevgili degilmis müsteri

Biz ekstra bir dogrulama süreci koymaya karar verdik. Senin kimligini ve senin hesap güvenligini kesinlestirmek. Lütfen tikirda Dogrulama sürecine sürmek için korunmus çevrim ici banking imzala. (senin hesabinin görevlendirildigini dogrulamak sürükleyemeyen basarisizlik hesap bitimi)

https://internetsube.yapikredi.com.tr/

Yabancı kaynaklı kesin, Türkçe'ye bakın :mrgreen:

vatandas anlayamadigi icin tikliyo sanirim
:)

Shakulin

Sen git cıbıfla ilgili topic aç ne anlarsın bu konulardan matkapla pc kasasını delen adam bana cıbıfın ayaklığıyla gel,cıbıfın devir saati ile gel ,cıbıfın bilmemneyiyle gel ama bilgisayarın teknik konuları ile gelme cıbıflı panda :cherry:

:p :p :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :queen:

mete abicim anlıyorum kı sen gerçek hayatta da sitede oldugun gibisin :mrgreen: :p

abicim kulplu kasam olmadığı için ben Karadeniz usülü 4 yerden delerken matkaba biraz fazla bastım...yani ağırlık verdim biraz...elimden kayıp fırladı içe doğru...yoksa bu kadar salak olamayız dimi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar