Mıcırda Motosiklet Kullanımı

dogru bilgiler yollarımıza ışık olucaktır.. tşkr sohbet bölümünde rx serisi için bölüm açılmıştır... ilgilenenleri bekliyorum.. alalım satalım fikirlerimizi paylaşalım...

Motorun ağırlığındanda fark ediyor mobylette bionik vardı bende taşlı yolda çok kayıyodu aynı yeri ybr yle hiç tehlikesiz geçebiliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel paylaşım tesekkurler

her mt için aynı şeyler geçerli değil bence bi cross ta tam aksine virajda olabildiğince gaz açılabiliyo yinede bilgilerin için tşk

GErcektende tesekkurler cok guzel bılgıler hıc sevmıyorum mıcırı hep korkutucu gelıyor hep dıkkatt...

Mıcırda motor kullanmanın en iyi yolu hiç kullanmamak :p Kumda, toprakta, taşlık yolda kullanmak zor gelmiyor ama mıcırdan korkuyorum.

Gerçekten güzel bi bilgi..teşekkürler mantık yürüterek açıklama yaptığınız için..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler kardeşim

en korktuğum şey motorla mıcırlı yerden geçmek. 1. vitese alıp ayaklarımdan destek alarak geçiyorum böyle yerlerden. dengeyi kuramıyorum :pr:

aksine en zevk aldığım yol şekli mıcırlı yoldur , hele birde mıcır yeni atılmış olcak , motorla bi sağa bi sola kaya kaya gitmek müthiş zevkli geliyo :p

ben mıcırda ilk kazamı yptım :p girdim cok derin virajdı ve hooop yerdeyim =) kötüydü iyiki kask takıyodum

sdt

Gerçekten bu bilgilere tüm motor kullanıcılarının ihtiyacı vardır düşüncesindeyim. Bu makaleden benim net olarak anladığım olay ise ön amartisörlerin genel olarak serbest kalmasını sağlayacak şekilde ağırlık dengesi daha arkada olması ve böylece gidonun serbestliği sayesinde ufak tefek hatta daha büyük tehlikere karşı iyi bir önlem olduğu. Teşekkürler dostum emeğine sağlık...

Çok öenmli bilgiler teşekkürler ...O farketmez diğen arkadaş hiç mıcırda yağmurda sürmemiş sanırım :)

Mersin İl Temsilcisi
bu konuyla ilgil bir başlık açacaktım ki bu başlığı görüp güncellemeye karar verdim.
hatta bununla ilgili videoları da eklemeye gayret edeceğim.

http://www.uzmantv.com/motosiklet-suruculeri-micirli-yolda-nelere-dikkat-etmeli

http://webcache.googleusercontent.c...ol+mıcırlı+yolda+motosiklet+kullanmak&ct=clnk

böylesine ölümcül kazalara sebep olan bu konunun çok rağbet görmemesi beni şaşaırttı...
oysa ki pek çoğumuz bu tekniklerden habersiz neler atlattık ya da atlatamadık!
kazasız sürüşler dilerim.

Bu konunun yeniden açılması çok iyi olmuş. Zira hepimiz için mıcırlı yol,hele aniden karşımıza çıkıyorsa tam bir kabus.
Teşekkürler Yürekçe , hayat kurtarabilecek bir konu bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar