michelin pilot street

hava şartlarının ıslaktan ziyade soğuk ( - derece ) olduğu şu günlerde kayma yaşaman normaldir .. hava normal seviyesine döndüğünde kayma minumuma inecektir .. tabi kullandığın lastiğin ömrü,, doğru hava basıncı ,, doğru kullanım şartları da büyük değişiklikler gösterebilir

piot street kullanıcısıyım memnunum.
ama çivi girdi 1 kez o doğru, başka lastikte olsa girermiydi bilemem.

Acemi oldugumdan soruyorum Herkez bii lastik markasindan bahsetmiş her marka lastik her motor cinsine göre veya ebadına göre lastik üretiyor mu? Burda bahsedilen 125cc lik motorlar içinmi?

Bu iş için bir standart yok, her marka her model için lastik üretmiyor. Zaten genelde pek seçenek de olmuyor, insanlar içlerinden en iyisini seçerek almaya çalışıyor kardeşim. Burada bahsedilen lastik YBR'nin ölçüsü olan; ön:2,75-18 ve arka: 90/90-18 ölçüsündeki pilot street.

Ybr çakması Kuba XR125 motorumda Street kullandım 8000km kadar. Güzel lastikti. Parlak kilit taşta ve yine parlak bir asfaltta kontrolsüz fren sonucu kitlemişti. Bunun dışında toroslardaki virajları bilen bilir, sık sık o yollarda kullandım. defalarca virajlarda lastiğin dibine kadar yattım, ani fren yaptım. 400km boyunca durmadan yağışlı havada kullandım. En ufak hatasını görmedim, özellikle virajlarda en ufak kaçma hissi yaşatmadı. Fakat bidaha lastik alsam, Metzeller ya da Pirelli alırdım. Daha dişli ve su kanalları olmaları nedeniyle, çünkü zaman zaman toprak yola giriyordum ve toprakta Michelinin kabak lastikten farkı kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar