Michael Jackson öldü

Süper Moderatör (BBRR)
83-84 yılları lise 2. sınıftayım meşhur HEY dergisi var o zamanlar gençliğe hitap eden hem tr nin hem avrupa ülkelerinin hemde ABD nin top listesini her ay yayınlayan . Duran Duran , Alphaville, Boy george, Cindy louper, Steve wonder, madonna, George Michael, Lionel richie ve O şapkalı dar ceketli garip giysili adam Michael... efsane olacağı ,bu ismlerin arasından sıyrılacağı belli.

kız kardeşim henüz bebek uyumuyo bizim odaya alıp Thiriller i son ses açıyorum değil uyumak göz kırpmak mümkün değil ama o müziği duyuyo ve mışıl mışıl uyuyo.

Yaşgünü partileri var o zaman ha hatırlatayım hemen, lokasyon MUŞ :) öle kız arkadaş elele tutuşma falan yok .. işte ancak yaşgünü partileri oluyo partilerde kaset arşivi geniş olan baş davetli :cherry: ee benim arşiv sağlam .. sıkı HEY ciyiz değil TR top 5 ını dünya top 5 ını takip ediyoz ve alıyoz. Öle turn table falan yok iki kaset çalar benim kıbrstan alınan orgun iki ekstra hoparlörü bende bi kulaklık tam görsel şölen yani .:cherry:

yaşgünü çocuğundan daha popüleriz anlıyacağıız.:cherry: yaşgünü dj siyiz yani:cherry: işte o yıllarda duvarımda posterleri vardı bu efsanenin .. dünyayı hoplattı.. albümleri yok sattı. her hareketi taklit edildi .. ama taklitler hep aslını yüceltti..

Meyve veren ağaç taşlanır derler çok taşladılar onu.. Bi ara kendini içine kapattı.. Yılmadı devam etti ama..

Güle güle büyük adam. tarihe adını kazıdın hep gündemde kaldın .. her yaptığın olay oldu . aya giden orada ilk yürüyen dahi bu kadar tanınmadı moonwalker ... bir dönem kapandı bu kesin .. ben çok şanslıyım ki bu dönemi yaşadım .

R. I. P. (Allah rahmet eylesin)

Burası taziye topicidir kural dışı,konu dışı bütün mesajlar silinecek devamı halinde site kuralları gereği yapılacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eşssiz bir star'ı kayıp ettik,tüm sevenlerine hayranlarına sabırlar...onun gibi bir star gelmez bir daha...

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Küçük bir not düseyim topige.

M.J. bu kis Londra'da bir konser verecekti.
Bu konserin geliriyle borçlarini odemeyi planliyordu.
En dusuk bilet fiyati 60€ en yuksek fiyatin da 800€ oldugu bu konser için su ana kadar 900.000 bilet satildi.
Okuma guçlugu çekenler için yaziyla da yazayim.
Tam dokuzyuzbin bilet satildi.

Bu gunku gazeteler biletlerin ucretlerini iade edilecegini yaziyor.

Böyle bir insanın ölmesi dünyanın heryerinde haberdir ve önemlidir Metehan.

MJ nin ölümü dünyadaki herhangi bir devlet başkanı yada başbakanının ölmesinden bile çok çok daha önemli ve üzücü bir haberdir.

Bir hatırlatma daha, yazdım ama okumayan yada okuyupda anlamayanlar var.

Rahmet dilerken yada ölümü hakkında birşey söylerken konuyu dinine getiriyoruz.

Bir insanın Allah'ın rahmetine ve cennetine kavuşması için illa ki müslüman olması gerekmiyor.

Başda Bakara 62 olmak üzerinde Kur-an'da bir çok ayetde bu konu işlenir.

"Müslüman değildi rahmet okunmaz" yada "inşallah müslüman olmuştur" tarzındaki düşünce yanlıştır.

Ülke genelimiz gibi bayramdan bayrama namaza giden nufus kağıdı müslümanlarının sadece müslüman oldukları için cennete gidecekleri garanti olmadığı gibi, hıristiyan yada diğer din mensubu insanlarında cehenneme gideceği garanti değildir.

Ne diyor allah;

eyong abi bravo tebrık edıyorum aklımda kılerı yazmıssın . aklına saglık

ecnebileri ahirete almıyorlarmı arkadaşlar saçmalamayın yok müslümandı yok ecnebiydi fln ayıp gıybet etmeyin

eyong abi bravo tebrık edıyorum aklımda kılerı yazmıssın . aklına saglık

ecnebileri ahirete almıyorlarmı arkadaşlar saçmalamayın yok müslümandı yok ecnebiydi fln ayıp gıybet etmeyin

Ecnebileri ahirete alıyorlar da Allah'a inanmayanları cennete almıyorlar.

Saçmalamayın diyerek sen biraz saçmalamışsın. Kimsenin gıybet ettiği yok.

Müslümanca yaşamadıktan sonra bir kişi için müslüman demenin de pek bir anlamı yok ya, yine de rahmetli inşallah müslüman olmuştur, ahiretini kurtarmıştır temennileri var.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Birçok kişinin gençliğinin idolü, büyük bir sanatçıydı. Kim ne derse desin yeri dolmayacak bir star. Huzur içinde yatsın.

speeddemon1.jpg

[yt]pEVj2_9Fojo[/yt]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana göre dünyanın en iyi pop sanatçısıydı,dansçısıydı,tam bir star'dı....Gelmez onun gibisi bir daha...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle büyük adam. tarihe adını kazıdın hep gündemde kaldın .. her yaptığın olay oldu . aya giden orada ilk yürüyen dahi bu kadar tanınmadı moonwalker ... bir dönem kapandı bu kesin .. ben çok şanslıyım ki bu dönemi yaşadım .

Gerçekten doğru söze ne denir..... Soralım aya ilk basan adamın adını?... Kimse hatırlamaz bile... Ama moonwalker dediğimiz zaman akla ilk gelen maykıl dır...

Genç delikanlılıktan başlayan star hikayesinin video kaseti var bende... Hem de VHS kaset.... :p:p:p Hala saklarız... Thriller ın bütün klipleri falan... :cat::cat::cat:

Yok sapıkmış yok başka bişeymiş.... Kim görmüş kim duymuş...Beraat bile etmiş adam....:cat::cat::cat:

Bizde adam neler yapmış kahraman ilan ediyoruz ama maykılın hakkını yiyoruz.....

Güle güle Büyük sanatçı insan.... Güle güle... ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar