Michael Jackson öldü

ilk dönemleri çok güzeldi, ondan sonra neye özendiyse , kendi kendini mahvetti ...

Yeşilçamda ne emektarlarımız ne jönlerimiz ne figüranlarımız öldü bu kadar umursamadık...garip milletiz vesselam...motosikletle alakası olmayan bir konu ve şahıs ...konu dışına alınabilir...

:farao:Evet neden onu seviyorsun bunu sevmiyorsun,neden ona üzülmüyorsun buna üzülüyorsun diyerek insanların zevklerine karışabilecek kadar garip bir milletiz vesselam...:pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yeşilçamda ne emektarlarımız ne jönlerimiz ne figüranlarımız öldü bu kadar umursamadık...garip milletiz vesselam...motosikletle alakası olmayan bir konu ve şahıs ...konu dışına alınabilir...

Yahu Metehan!
kaç tanesi bu adamin yaptiginin onda birini yapabildi?
Kaç tane dunya çapinda star çikarabildik?
Nasil ayni kefeye koyabiliyorsun anlamiyorum.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İlahi baykalcığım ne alaka..:mrgreen:

Meteabi dünyastarı diyoruz...:)

Müslüman oldu diye haberi çıkmıştı bende yazdım bu başlıkta, bir çoğumuzda "inşallah öyledir" diye düşünüyoruz eminim.

Fakat hatırlatmak isterim ki Allah'ın rahmetine kavuşması için illa müslüman olmak zorunda da değil.

Bakın kuranda ne yazıyor;

Allah rahmet eylesin...

:cat::cat::cat::rendeer::rendeer:

Bende inanilmaz uzuldum. Artik cok buyuk kitlelere hitap eden, resmen bir simge halini almis, bir nevi ilahlasan insanlar, insana sanki hic olmeyecekmis gibi geliyor. Allah rahmey eylesin...

Son düzenleme:
yeri doldurulamayacak bir yıldız söndü.büyük bi yetenek,huzur içinde yatsın...

Abi heryerde sana laf atmayayım diyorum ama çok zorluyosun kardeşini :p:p
Ben de kendisi için ölüp bitmiyordum,arkasından çoluk çocuk oturup kutu kutu selpak tüketmiyoruz ama sevenleri kırabilecek şeyler söylemekten de kaçınıyorum. He onun dışında Moderatörlere de işini öğretmeye çalışmıyorum keza pek ihtiyaçları yok. Sırf muhalefet yapmış olmak adına üzme yaşlı gençleri :rendeer:

90 veya 91 yılındıydı sanırsam teyzemin kızı koyu bir MJ hayranıydı.bana 2 adet orijinal yurtdışından getirilmiş MJ kasedi verdi.biri BAD diğeri DANGEROUS.o günden beri hayranım kendisine.sabahlara kadar ablamla beraber dans ederdik birlikte.aahh michael aahh yazık ettin kendine.

Ölmüş biri üzerinden bile prim yapmaya ne meraklıyız yaaa..

kambersiz düğün olmazdı,o da burada...
hoşgeldin anti popstar üyemiz metehan

Ne müziğinin hayranı oldum ne de eli önünde garip danslarının.

Beyazlanma merakının hastalık yüzünden olabileceğini yeni öğrendiğimden acırdım bu beyaz görünme gayretine.

Burnunun incelip yüzünün hilkat garibesi halini alması çok düşündürmüştür beni.Keşke orjinal, siyahi haliyle sürdürseydi müziğini.

Kendisinden başkasına zarar vermeyen bu insana Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah, söylendiği gibi müslüman olarak ölmüştür.

Sevenlerinin başı sağ olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şöyle eskilere bakıyorum da yüzlerinde nur varmış.Geçenlerde eski bi arkadaşla oturduk internetten 80'li yılların kliplerini izledik.Ne bir teşhir ne de seksle ilgili erotizm falan yok.Sanatçılar gerçek sanatçıymış.İnsanlar dürüst ve temizmiş.Bunu müzik kültüründen de anlamak mümkün.Şimdiye bakınca suratlarında şeytandan başka bir şey göremiyorum.Pop sanatçısı diye çıkanlar orasını burasını açmadan şarkı söyleyemez hale gelmiş.En önemlisi insanların yüzlerinde ve sanatlarında umut yok.Hep karamsarlık ya da seks.Başka bişey yok.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah rahmet eylesin..

Mukadderat.... Üzüldüm.... Gençliğimizin müzik idollerinden...
hatta en büyüğü...:cat:
Maykıl 1
Madonna 2

Muhalefet olanları da anlamak mümkün değil... Bir albümü unutmadıysam eğer 15 milyon satan bir adam , Toplam albüm satışı 200 milyonun üzerinde, Zamanında bir çok hayır işide yapmış olan bir sanatçı ....
Ya rahmet dile ya da bişey yazma... Müslüman veya değil..Rahmet dilenmez mi?... :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar