Mh drift modifiye

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, 9 aydır drfit kullanıyorum, motorumun gücü beni tatmin etmiyor ayrıca motorum 2 kişi ile 40 45 km sonra yoruluyor, şimdilik daha büyük bir motor alacak bütçem de yok bu yüzden silindir büyütmek istiyorum sizlere sorum şu silindir ile beraber hangi parçaları değiştirmeliyim egzoz için bir öneriniz var mı aranızda bu işlemi yapanlar varsa + ve - yönlerini yazabilir mi şimdiden teşekkürler.

Karışmayın Modifiye işlerine motordan sogursunuz size garanti vereblirim her yerinde bisey cıkıcak silindir buyutursen para bırıktırıp buyuk bı motora gecmek daha mantıklı ....

Kardeş silindir pistonun değiştirmekle yine pek verim alamazsn .
Hadi diyelim 200cclik kit aldn o zamanda krank kaldrmaz kompile krank üst kapak silindir piston vs degistirsende tabiri caizse anası danasını geçer .
Şahsen mantıklı modifiyeye karşı değilim ama bi de bunun sağlam ustasını bulmak lazm .

Bence motor üzerinde hiçbir şekilde oynama yapma pişman olursun motora şimdilik böyle binerek idare et ilerki zamanda bütçeni tamamlar ihtiyacına göre motor alırsın.

Mengu16 konuya acilen bekleniyorsunuz.
Mengü abi var forumda. Bu işlerden çok iyi anlıyor

aynı motor bende var 2 kişi yüklüyken 200 300 km ler gidiyorum sabit 90 100 ile yorulduğunu görmedim :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim çalıştığım usta daha önce drift silindir yükselttimi bilmiyorum ama epeyi bir cg geçmişi var, zaten mondial yetkili servisi kendisi cg yapımında Mersin'de sayılı ustalardan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

aynı motor bende var 2 kişi yüklüyken 200 300 km ler gidiyorum sabit 90 100 ile yorulduğunu görmedim :)

Mertcan sebebi ne olabilir sence erken yoruılmasının?

Karbüratör manifolt contası özelliğini yitirmiştir değiştirin şişme ortadan kalkar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim çalıştığım usta daha önce drift silindir yükselttimi bilmiyorum ama epeyi bir cg geçmişi var, zaten mondial yetkili servisi kendisi cg yapımında Mersin'de sayılı ustalardan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Mertcan sebebi ne olabilir sence erken yoruılmasının?

Senin motorda erken yoralma var:mrgreen:

Bende 100 UAG yi 150 cc yapacaktım hala yapma fırsatı bulamadım :).Temmuzda yapacaz inşallah.

Senin motorda erken yoralma var:mrgreen:

:D hocam işte ''yoralma''nın sebebini merak ediyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Karbüratör manifolt contası özelliğini yitirmiştir değiştirin şişme ortadan kalkar.

sağol hocam bir bakayım ona ben

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Mengü16 dayı hala gelmedi :) çöldeki mecnuna döndük hocam :mrgreen:

Hocam bende Drift kullaniyorum 3senedir gucu artik banada yetersiz geliyo gibi 133kiloyum bayirda felan ama bazenleride iyi gidiyo 110 a kadar rahat ulasiyo :) modifiye gibi seylere girme bence o motoru ona gore yapilmistir butun herseyi şasi ornegin benim gorusum yapmayin temizce kullanin butcenize gore yeni guclu bi motor alirsiniz bende satmayi dusunuyorum ilerki zamanlarda belki baska modellere yonelcem. Telden yazdigim icin noktalama isaretlerine ettim biraz :) kusura bakmayin. Hayirli Aksamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar