Mh drift ile Yarış

Arkadaşlar bi süredir konular açıyorum kusura bakmayın ama Mh drifti alma sebebim değişti.Burada ybr ve tvs apache yarışları yapılıyor bol bol. Bende Mh drifti alırsam bu yarışlara katılıp ismini duyurmak istiyorum.Sizce alsam yarışlarda ybr ve tvs apache ye karşı iddialı yarışlar çıkarabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler ...

Arkadaş 125 cc 150 cc motosikletle yolda ne yarışı Allah aşkına ya

Apache İle yarışamassın sen,
unut onu,,,

hatta sen bir kere yarış yapmayı unut,
yarış işi pistte olur,
Konu Kapanmıştır :)
Yani az Sonra Kilitlenip Kapanır :)))

Yarış Yok Unutma,
Adını Duyurursun Ama ''Köşeyi denemedi Saf Bariyere Girdi'' DERLER...

Tvs de ybr de drift te yarış motoru deil
3 motorda 100km üzerine hem fren olarak hem güvenlik olarak nerdeyse sıfırın altına düşüyor .
Bu yüzden caninizla oynamayın

Arkadaş 125 cc 150 cc motosikletle yolda ne yarışı Allah aşkına ya
Pangea kardeşim güzel güzel birşey soruyoruz dediğin şeye. Evet burda 125 cc motorların bile yarışı yapılıyor . Biz yaparız bende mh drift ile katılmak istiyorum bunun cevabını bekliyordum ..

r1 al onunla yarış, ybr mbr çoluk çocuk işi bizim burada 14-15 yaşında çocuklar yarışıyor onlarla.

Çoluk çocuk motoru hepsi. Eşeğe bin onları yarıştır daha iyi uğraştığına değmez. R1 al.

yarış dediğin pistte deri tulumla tam korumayla olur daha sonra haberlerde öldü haberleri çıkıp motosikletten insanları uzaklaştırmaya hakkınız yok

Aklını başına al
Aileni sevdiklerini uzme
O dediğin motorlarla suratlenince durmak icin 500 metre lazım yoksa barriyere girersin
Türkiye de otobanlarda dahi 120.km den Sonra
Sıkıntı her anlamda
Çünkü türkiyede her şey ihmal
Bak aye diye bir abimiz vefat etti
Belediyenin ihmali yüzünden
O yüzden bunları unut
Uzun yol git ama 70le git 80le git
Keyif alırsın o zaman
Sürat felakettir

R1 i nereye alıyorsun arkadaşım o fiyata ..

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Tamam beyler kilit vurulsun konuya.Bir saattir seriliği soruyorum laf sokmaktan başka derdiniz yok . !

Arkadaşım gelmişsin yasal olmayan son derece tehlikeli bir iş için burda icazet ve tavsiye istiyorsun bir de 21 yaşındaymışsın !

Ha gelmiş kokain mi çeksem eroin mi vursam demişsin ha bu dediklerini , akıllı ol biraz mantıklı düşün, insan hayatı bu kadar mı ucuz bu kadar mı kolay !

Arkadaşım gelmişsin yasal olmayan son derece tehlikeli bir iş için burda icazet ve tavsiye istiyorsun bir de 21 yaşındaymışsın !

Ha gelmiş kokain mi çeksem eroin mi vursam demişsin ha bu dediklerini , akıllı ol biraz mantıklı düşün, insan hayatı bu kadar mı ucuz bu kadar mı kolay !

Bakın son kez söylüyorum . Bizim yarıştıgımız yerler sokak değil . TEHLİKELİ OLMAYAN TRAFİĞE KAPALI + KORUMASIZ BİNMİYORUZ MOTORA . Seriliği soruyorm bir saattir saçma saçma mesajlar gönderiyorsunuz . Tamam kilittt .

Biz ne kadar konuşursak konuşalım
Bu vatandaş aklına koymuş yapacak
Verdiği cvba baksanıza
Laf sokmayın diyor !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar