Beni yakıp küllerimi dünyanın bütün sahillerine serpsinler..
Yakınca pis kokarsın hacı :mrgreen:
Gömecekler işte toprağa. Börtü böceğe yem olacaksın.
Hatta kaçarın yok pamuğu da tıkayacaklar :mrgreen:
Olmaz pamuk olmaz hayııır!!
Kuyu kebabı gibi yaksınlar işte beni.. Ya da tandır gibi.. Koysunlar dipsiz kuyuya benzin ateş yaksınlar işte.. Sonra toplayabildikleri kadar toplasınlar külleri.
Birine hibinoluk yapmak için benzin deposuna da atabilirler beni.. :queen:
Zaten zıtlık olsun diye gömeceklerse zıtlık olsun diye vasiyet bırakıcam dik gömsünler beni. Zombi salgını filan olduğunda çıkmak kolay olsun..
O değil de sanada tıkacaklar dimi o pamuğu ? Saçlarının nasıl dalgalandığını görmek isterdiml: o bacakları kaldırıp indirdiklerinde..
l:
Olmaz pamuk olmaz hayııır!!
Kuyu kebabı gibi yaksınlar işte beni.. Ya da tandır gibi.. Koysunlar dipsiz kuyuya benzin ateş yaksınlar işte.. Sonra toplayabildikleri kadar toplasınlar külleri.
Birine hibinoluk yapmak için benzin deposuna da atabilirler beni.. :queen:
Zaten zıtlık olsun diye gömeceklerse zıtlık olsun diye vasiyet bırakıcam dik gömsünler beni. Zombi salgını filan olduğunda çıkmak kolay olsun..
O değil de sanada tıkacaklar dimi o pamuğu ? Saçlarının nasıl dalgalandığını görmek isterdiml: o bacakları kaldırıp indirdiklerinde..
l:
Hacım benzin pahalı hem küresel ısınmada var seni yakmak için odunda kesemeyiz :cherry: iyisi mi gel sen vazgeç bu sevdadan![]()
Gel biz senin cesedi ormana atalım vahşi hayvanlardan 2.tüketiciler 1 çırpıda ortadan kaldırsınlar. Böylece hem ekolojik olur hemde besin döngüsüne katkın olur. Ha tabii bunun da tek sakıncası 2 saat sonra gübre 3 4 gün sonra bitki 1 hafta sonra havada oksijen olur çıkarsın![]()
(şu sıralar biyoloji çalışmaya ara vermem gerek galiba :cherry: )

hocam ölmedende mevlüd düşünüyomusunuz? Helva falanda bastırsın. Garanti olsun.
Mevlüt derken içinde kur'anı kerimde var zaten. Sizin dedinizde mantıklı. Bence dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazımmevlüt ve helva dini anlayışıma ters...
her ne kadar şiir sevsem de; cenazemde Mevlüt değil, Kur'an-ı Kerim okunsun isterim
Helva parasıyla da bir fakirin ihtiyacı giderilsin. mesela bir öğrencinin o seneki kılık kıyafeti ve çantası vs gibi...
Bir süre önce kaza geçirmiştiniz. Şimdi nasılsınız?
Ölümü hatırlamanın nesi kötü? Hazreti peygamber ölümü hatırlamanın kalbi parlattığını, rahatlattığını söylüyor. Ölümün var olduğunu bir gün bizim de öleceğimizi unutmamak bizi hayata küstürmez. Tam tersi hayata daha sıkı sarılmamızı sağlar. Müslümanların kurmuş olduğu medeniyetlerin mezarlığı nereye kurduğuna bir dikkat edin. Yaşamla iç içedir kabristanlar. Şehrin içinde veya yakınındadır.
Sevgili Yürekçe kardeşim aynı yaştaymışız. Mezar taşı noktasında ne yapacağın sadece seni bağlar. Dilediğini gönlünce yap. Evde bir mezar taşı insanları rahatsız edebilir. Malatya'da bir eve misafir olmuştum. Evin salonunda küçücük mermerden bir mezar vardı. Üzeri çimle kaplı, malum yazılar. Eskiler mezar taşına hüve'l-Baki ( Ebedi olan yalnızca Allah'dır), el-Fatiha ve ölen kişi ile bilgiler yazarlardı. Ölüm denince hep aklıma şu beyt gelir:
Ölüm budur perde arkasından haber,
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber.
Saçma çok saçma hatta bu konunun tamamı BÜYÜK HARFLERDEN OLUŞAN KONU BAŞLIĞININ son forum konularında da ikide bir görülmesi de çok saçma.
Bir adam vardı bir gün ölücem diye mezar kazdırmış içine oturup ölene kadar beklemiş, aynı öyle birşey dediğiniz.
Ne kadar moral bozucu bir konu tebrik ederim...