Mevzu çok derin! Bildiğiniz gibi değil!

bismillah o nedir ya öyle :D üsttekiler aynamı alttakilerin hepsi sis mi ? bide aynasız gezen arkadaşlar var örnek olsun diyorum :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu motorun sahibini tanırım..Arkadaş çevresinde ki motorlar hep modifiye.... :queen::queen:

Asıl arka fotoda ki kırmızı ybr yi görseniz... :queen:

Ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten.. Adam zevkine göre yapmış işte :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelime ile müthiş olmuş :) Alıcısı hemen çıkar,YBR SAFARİ olmuş..

alien vs predator deki predatorun kafasına benzemıs
biraz abartı gibi (=

acaba kırmızıyı da satarlar mı ? onunda fotoğraflarını görmek isterim . koltuk kaplaması çok otantik bence :)

O kadar derin ki bir girdim hala çıkamıyorum.
Evlerde kullandığımız tasarruflu ampüllerden taksaydı tam olurdu heralde...

Mersin İl Temsilcisi
kıyamet kopmuş ve eleman arkasına bakmadan kaçmak için aynaları çoğaltmış gibi...

arkadaşlar ben bu ybr kullanan arkadaşları daha doğrusu ybr'ye bu şekilde modifiye yapıp kullanan arkadaşları hells angels'a benzetiyorum.

şimdi motor tarzlarıyla alakası yok, illa cruiser kullanmak gerekmiyor. her iki grup da aynı sosyo ekonomik ve de kültürel düzeyden geliyor. motorsiklete binmiyorlar adeta yaşıyorlar, benzeri yazılar hells angels, bandidos gibi gruplarda da var.

tek farkları hellsangels uyuşturucu satıyordu ama bu arkadaşlar satar mı veya kullanır mı bilinmez ama ıslak kullandıkları kesindir.

ülkemizin altkültüründe bir evrilme söz konusudur, eskiden bu tarz şeyler şahin yada bmw arabalara yapılırdı ama artık motosikletlere yapılıyor ve bence çok da güzel oluyor.

artık yavaş yavaş oturan bir motosiklet kültürü var, batı'ya paralel gidiyoruz tek asimetrik olduğumuz nokta da hells angels'a özenen cruisercularımız ki bizdekiler burjuvazi ya da beyaz yakalılar batı'dakiler ise bizdeki ybr tayfası gibi.

acaba ateş edebiliyormu bu makina :) önden bakınca her an ateş açacak gibi görünmüyormu:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar