- Katılım
- 6 May 2006
- Mesajlar
- 214
Bende ehliyet yok :mrgreen: sınavları geçtim direksion var bi ama o b için A2 için zaman yok askere gidecem :mrgreen:
Ben her gün arabayla köprüyü geçiyorum.2-3 ayrı noktada hergün çevirmeler başladı ve şaka maka değil bunlar. çoluk çocuk fln değil transalpli sürücüler bile ceza yiyo nedense.halbuki bu tip sürücüler bu işi en ciddiye alanlardır benim gözümde.bu arada muayeneyle ilgili birşeyde ben söyliyim.benim 2. el aldığım motorunda 1 sene muhabbetinden muayenesi geçmişti,ruhsat değişimi sırasında kolaylıkla 3 seneye uzatıldı.
Çevirmeler gayet ciddi, bugün sağa dönüp park edecekken ışıklarda biri önüme biri arkama yaklaşıp "Sağda durur musunuz, evrak kontrolü..." diyen 2 tane R1200GS'le karşılaşıncaya kadar ben de bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim. Kontrol olduğundan habersiz ne yaptım ben diye düşünürken ehliyeti-ruhsatı-sigorta evrakını ince ayrıntılarına kadar kontrol edip, bitimi yaklaşan sigortayı bile hatırlatıp, karşılıklı iyi günler dileyerek gittiler.
Sadece sağda bekleyerek değil, giderken de yapılan bu kontrollerin daha da artmasını dilerim...
ruhsat alım satımda yenilenirken otomatikman 3 seneye çektiler gaziosmanpaşa trafikte.oraya yeni genelge gelmiş.sorun olmadı.ama eski ruhsata da düzeltme yaptırabilirsiniz.sanırım birçok trafik bürosuna ulaştı genelgeler.bunu trafik muayene istasyonundan değil sadece tescilden yaptırabilirsiniz arkadaşlar.muayene parasından bile daha az bir parayla hemdeKaiser hangi tarfik tescil bürosunda sorunsuz hallettin ? Bir de eski ruhsata da düzeltme yaptılar mı yoksa sadece yenisini yazraken mesela senin uyarınla mı 3 seneye çektiler?
10 gün sonra ben de yasal sürücü sınıfına gireceğim inşallah. Şu işlemler uzamasa da kanun kaçağı gibi dolaşmak zorunda kalmasak.Her türlü kontrolden geçmeye hazırım
Yaşasın ehliyetli ve kasklı sürücüler :mrgreen:
Her ne kadar ehliyetsiz gezsem de kontrollerin artmasını destekliyorum. Birilerinin canı yanacağına cüzdanları hafiflesin.Çevirmeler gayet ciddi, bugün sağa dönüp park edecekken ışıklarda biri önüme biri arkama yaklaşıp "Sağda durur musunuz, evrak kontrolü..." diyen 2 tane R1200GS'le karşılaşıncaya kadar ben de bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim. Kontrol olduğundan habersiz ne yaptım ben diye düşünürken ehliyeti-ruhsatı-sigorta evrakını ince ayrıntılarına kadar kontrol edip, bitimi yaklaşan sigortayı bile hatırlatıp, karşılıklı iyi günler dileyerek gittiler.
Sadece sağda bekleyerek değil, giderken de yapılan bu kontrollerin daha da artmasını dilerim...
10 gün sonra ben de yasal sürücü sınıfına gireceğim inşallah. Şu işlemler uzamasa da kanun kaçağı gibi dolaşmak zorunda kalmasak.
Her ne kadar ehliyetsiz gezsem de kontrollerin artmasını destekliyorum. Birilerinin canı yanacağına cüzdanları hafiflesin.
mondial 151rs 151cc.......ruhsat alım satımda yenilenirken otomatikman 3 seneye çektiler gaziosmanpaşa trafikte.oraya yeni genelge gelmiş.sorun olmadı.ama eski ruhsata da düzeltme yaptırabilirsiniz.sanırım birçok trafik bürosuna ulaştı genelgeler.bunu trafik muayene istasyonundan değil sadece tescilden yaptırabilirsiniz arkadaşlar.muayene parasından bile daha az bir parayla hemde
deliçoban; eğer düşük cc li bir motor kullanıyorsan 22 lira gibi bir para ödüyeceksin ve gecikme cezası filanda yok.sokakta ilk gördüğün acenteye gir yaptır,cezası büyüktür ve genelde polisler bunu affetmezler.
Bu arada hız ile ilgili durdurulan yada ceza yiyen varmı , evraklar tamamda ya kurallar![]()