Metzeler M3-M5 lastik kullanan yok mu??

bende m3 kullanıyorum merak ettiğin neyse sorabilirsin arkadaşım hangi makinada kullanıcaksın?

metzeler m5 kullanıyorum nasıl yardımcı olabilirim:)

600 rr kullanıyorum. lastik değişim zamanı geldi m3 le m5 arasında kaldım. m5 nasıl yol tutuşu; virajları, ömrü?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

bende m3 kullanıyorum merak ettiğin neyse sorabilirsin arkadaşım hangi makinada kullanıcaksın?

600 rr da kullanacağım genel olarak yol tutuşu ve virajlar ve ömrü hakkında bilgi verirsen sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

sitede ''kelleci'' nikli arkadaş var yasin benim kankam.r1 inde m3 kullanıyor baya iyi lastik diyor. istersen özelden mesaj at ne ile bilgi istiyorsan yardımcı olsun:cat::cat::cat::cat::cat:

teşekkürler.

M3 kullanıcısıyım.Lastik yola sakız gibi yapışıyor.virajllarda da problem yaşamıyorum.Ama M5 ide araştır derim.Birde ıslak zeminde kullanmıyorsan Pist lastikleride ısındığı zaman çok iyi yol tutar arkadaşım pist lastiği kullanıyor.Problem yaşamıyor.Ama iyice araştır.:)

M3 kullanıcısıyım.Lastik yola sakız gibi yapışıyor.virajllarda da problem yaşamıyorum.Ama M5 ide araştır derim.Birde ıslak zeminde kullanmıyorsan Pist lastikleride ısındığı zaman çok iyi yol tutar arkadaşım pist lastiği kullanıyor.Problem yaşamıyor.Ama iyice araştır.:)

Sağol paşa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar