Metzeler Cb600f Hornet

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Merhaba arkadaşlar metzeler lastik kullanıyorum ve ilk defa 4 silindir bir makine aldım yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum fırsat buldukca sorum şu elimden geldiğince virajlara sert ve hızlı gitmeye çalışıyorum sizce yatırabiliyormuyum lastik çizgisine bakarmısınız yorumlarınızı bekkiyorum :)

[url=https://hizliresim.com/r9j52cv][/URL]

bu nası post kral, bu arada plaka paintten yapmışsın gibi duruyor ya bi çerçeve alırsan daha şık olur bence.

Motosikleti
bu nası post kral, bu arada plaka paintten yapmışsın gibi duruyor ya bi çerçeve alırsan daha şık olur bence.
Kanka sadece görüşlerinizi merak ettim plaka bana bu şekilde daha güzel geliyor teşekkür ederim zaten yola çıktığımda kapatıyorum

Kanka sadece görüşlerinizi merak ettim plaka bana bu şekilde daha güzel geliyor teşekkür ederim zaten yola çıktığımda kapatıyorum
eyvallah plakayı komple kapatmıyorsun inş :D ben sorduğun sorunun cevabını bilemem valla ya ama öyle çok da sert hızlı girme hiç belli olmaz bu işler, tekerine taş değmesin :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Burada yazılanlara bakılırsa eğitim şart.

Motosikleti
yok:(
bu forumda neden çok trol var. ampüller burayada mı bütçe ayırdı acep

Motosikleti
Eğitimi felan boş ver. Nolucak yani eğitim alınca. Diplomayı gidona mı ascan. Tekerin düzleşmiş tam yatamıyorsun galiba yardır gitsin. (YTD)
Eğitim gerçekten çok gereken bir şey değil bencede tekerlerin üzerinde numara varmıs kaç derece yattığını gösteriyomuş yeni farkketim 45-47 derece uzanıyor lastik asfalt sürtünmeleri

https://hizliresim.com/bd1n1ny

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Eğitim gerçekten çok gereken bir şey değil bencede tekerlerin üzerinde numara varmıs kaç derece yattığını gösteriyomuş yeni farkketim 45-47 derece uzanıyor lastik asfalt sürtünmeleri
90/2=45
lwgw7nh.jpg

lastiğin kenarları çok düzleşmiş, başkalarının olmadığı yerlerde mümkünse etrafta pek kimse yokken hızını çok arttırmalısın, çok hızlı girmezsen viraja istediğin kadar yatamazsın. hızını çok çok arttır sonra ver kontrayı dar yollarda dal virajlara. sabahın erken saatleri hava biraz soğuk olursa çok daha iyi olur. yerde çiğ varken daha iyi yatırabilirsin. ,

Motosikleti
lastiğin kenarları çok düzleşmiş, başkalarının olmadığı yerlerde mümkünse etrafta pek kimse yokken hızını çok arttırmalısın, çok hızlı girmezsen viraja istediğin kadar yatamazsın. hızını çok çok arttır sonra ver kontrayı dar yollarda dal virajlara. sabahın erken saatleri hava biraz soğuk olursa çok daha iyi olur. yerde çiğ varken daha iyi yatırabilirsin. ,
Teşekkürler arkadaşım bu saf bilgiyi verirken beynini çok zorlamış olmalısın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Açık konuşmak gerekirse önerilerinizi uygulayan adamı Ayet-el Kürsi bile kurtaramaz, hatim indirse yine olmaz, hafız olsa ıııhhh kurtarmaz.

Motosikleti
Açık konuşmak gerekirse önerilerinizi uygulayan adamı Ayet-el Kürsi bile kurtaramaz, hatim indirse yine olmaz, hafız olsa ıııhhh kurtarmaz.
İlahi adalet var. sırası var, acelesi yok güzel abim ancak saçma bir şekilde arkadaş düşer ölürsün gibisinden bir mesaj vermiş ancak kimin ne olcağı belli olmaz sağlıkcıyım allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ama kimin ne olcağını bilemeyiz o yüzden kardeş benle dalga geçmeyi bırakıp :) biraz daha alaysız yorumlar yapsa iyimiş büyük konuşmasın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlahi adalet var. sırası var, acelesi yok güzel abim ancak saçma bir şekilde arkadaş düşer ölürsün gibisinden bir mesaj vermiş ancak kimin ne olcağı belli olmaz sağlıkcıyım allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ama kimin ne olcağını bilemeyiz o yüzden kardeş benle dalga geçmeyi bırakıp :) biraz daha alaysız yorumlar yapsa iyimiş büyük konuşmasın.
Muhtemelen o arkadaşımızın da kötü bir niyeti yok, meramı daha iyi anlaşılsın diye ironi yoluna gitmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar