musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 24 Kas 2005 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. motoraşkı yüzünden yenide diil :rendeer: :rendeer: :salut: :salut: :sunny: :silent:
HULK Katılım 18 Eyl 2005 Mesajlar 267 24 Kas 2005 #2 Hayırlı olsun... Ol da birşeyler ne olursan ol.. Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün... (Mevlana) :wiinkk:
Hayırlı olsun... Ol da birşeyler ne olursan ol.. Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün... (Mevlana) :wiinkk:
Sadobey Katılım 5 Eyl 2005 Mesajlar 544 24 Kas 2005 #3 ol tabi. Ne oldu senin egzos sağlam mı hala :queen: Artık kaynak paralarını bir kenara atarsın :queen:
ol tabi. Ne oldu senin egzos sağlam mı hala :queen: Artık kaynak paralarını bir kenara atarsın :queen:
musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 25 Kas 2005 Konu Yazar #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. artık ben yapıyom egzozu hergün motorla uğraşıyom mahalleli dalga geçiyor servisi ne zaman açıyorsun diye :queen:
artık ben yapıyom egzozu hergün motorla uğraşıyom mahalleli dalga geçiyor servisi ne zaman açıyorsun diye :queen:
HULK Katılım 18 Eyl 2005 Mesajlar 267 25 Kas 2005 #5 Kurda sormuşlar; "Ensen neden kalın?" diye... O da; "Kendi işimi kendim görürüm" demiş... İşte örnek motorcu... :queen:
Kurda sormuşlar; "Ensen neden kalın?" diye... O da; "Kendi işimi kendim görürüm" demiş... İşte örnek motorcu... :queen: