Mete_han'ın çok gizli stunt çalışmaları.

tylol hot kurbanıyım ben 2 gündür...kafam olmuş 1500...soğuk algınlığından kurtulayım derken dozu kaçırmışım fazla...zalak zalak geziyom ortalıkta vallahi...ilactanda olduğunu biraz geç farkettim...

limonata niyetine 3-5 tane içtim 2 gündür...

bknz. tylol hot..ilac görünümündeki kafa yapıcı resmi prospektüslü Sağlık Bakanlığından onaylı esrar...:p

http://www.uludagsozluk.com/k/tylol-hot/

http://www.nobel.com.tr/urun/ilac-sunum.asp?urn=48

grip mrip şakkadanak çözer ama...yan etkisi biraz sert ama...:p

bana bu ilacı öneren eczacının ve Dünya üzerindeki tüm eczacıların tekmili birden alayının 2008 i kutlu ve mutlu olsun...:p

teknik aksaklıktan dolayı geyiğe verdiğimiz ara nedeniyle partnerim AYE ve saz arkadaşlarından özür dilerim...abbasın bünyesi zaten şu an hangi modda olduğunu farkedemiyor...şu dakke itibariyle yazdığım meseclerden sorumlu tutulamam tylol hot kurbanıyım ben bu fani dünyada...de hade dağılın..:p
abi her ilacın yan etkisi vardır 5 tane birden içersen..:cat: unutmayalımki tylol hot da bi İLAÇtır. ben bi eczane görevlisi olarak bilgilendirmek isterim. her ilacın doz aşımı genellikle yan etkilere sebep olur. mete abi senin için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama çok karşılaştığım bi olayı paylaşayım. bazı çevremde gördüğüm kişiler veya tanımadığım kişiler bu ilacı mete abi şaka olarakta söylese limonata niyetine içiyor. hastada olsa sağlamda olsa içiyor. mutlaka ilaçların dozajı danışılarak ve gerektiğinde kullanılmalı.. :cat:
sadece bu ilaç değil mesela bi ağrı kesicide "ben ikitane birden içersem daha iyi keser ağrıyı" diye içenler var.bir bişey yapmaz, iki bişey yapmaz ama ilerde çok sıkıntı çeker midesinden veya herhangi biyerinden. bu bilgiyide paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
ulen mete_han , bol bulmusun icmisin ilaci,mazaretle yatarsin artik kis uykusuna :)

cimg2619small5al.jpg

heryerden bu adam çıkıyor ofsayt olmayan anı yok adamın bu seferde yollarda uygunsuz vaziyette fotoları çıktı piyasaya başörtüsü takıp motor sürmek bunda çeşit çeşit hallerde fotolar çekilmek bunda ama bu son fotoyu eshefle kınıyorum insan azcık kendine çeki düzen verir :pr:

pandametevp5.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen:

zamanında ne foyalarını ortaya çıkardık adam alıştı artık rezilliğe ilgilenmiyo bile

http://www.motosiklet.net/forum/kon...tir-kardesim-motosikletcilerin-yuzkarasi.html

Bbaday kekosu,senin canin sikiliyo galiba,cek silahini ,sende biraz stres atayimm

Bbaday kekosu,senin canin sikiliyo galiba,cek silahini ,sende biraz stres atayimm

La moldova iskeleti senin neyine silah çekeyim geçenlerde internethaberde hakkında haber çıktı moldova devlet üniversitesinde iskelet olrak bir türk kullanılıyor yazmışlar adamlar seni inceliyo artık dünyada türünün tek örneği yaşayan iskelet olarak adamlarda haklı bulmuşlar kaybetmek istemiyorlar

buradan bilumum türk bilim ve ilim adamlarını kınıyorum madem türünün tek örneği isketet neden elin moldovalısı inceliyo alın siz inceleyin:farao:

La moldova iskeleti senin neyine silah çekeyim geçenlerde internethaberde hakkında haber çıktı moldova devlet üniversitesinde iskelet olrak bir türk kullanılıyor yazmışlar adamlar seni inceliyo artık dünyada türünün tek örneği yaşayan iskelet olarak adamlarda haklı bulmuşlar kaybetmek istemiyorlar

buradan bilumum türk bilim ve ilim adamlarını kınıyorum madem türünün tek örneği isketet neden elin moldovalısı inceliyo alın siz inceleyin:farao:

ulen keko ,aynadaki foto olayindan sonra pis gazlandim,simdi 74 kiloyum,sen boyle gaz vermeye dewam edersen gorcen yaza iskeleti. Hem incelenmim sebebi cok ayri,vucudumdaki dogal afrodizyak kaynagini ariyolar,bilmem anlatabildimmi ?? :bounce:

GKN

:queen::queen:
süper yavv:)
bu arada çok geçmiş olsun metocann:cat:

ulen keko ,aynadaki foto olayindan sonra pis gazlandim,simdi 74 kiloyum,sen boyle gaz vermeye dewam edersen gorcen yaza iskeleti. Hem incelenmim sebebi cok ayri,vucudumdaki dogal afrodizyak kaynagini ariyolar,bilmem anlatabildimmi ?? :bounce:

bizde kemik arıyalım bari evet yarışma başladı doğru kemik sayısını söyleyene 1 defo full benzin marka model farketmez...

kemik sayma yarışması başlamıştır..başarılar :queen: :queen:

fotoraf0006on2.jpg

fotoraf0005tp5.jpg

ule senin bi foton vardi,bende misilleme diye onu bulup yayinliyom ,bekle ::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

Sabaha kadar bulabilcenmi yoksa yatayımmı ::fool::::fool::

Hemen geldi ,hemde sicak sicaga

bbaday seni fotonu çekmek için en mükemmel makinayı bile kullanmışlar faydası olmamış

Shot at 2007-08-18

Bir gün tiger ve bbaday adında iki zenci istanbul sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır.Fiyat 100 dolar."
tigerın 101 doları, bbadayın ise 99 doları vardır. bbaday tigera: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. tiger ise: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer.
Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar. bbaday. tiger a şöyle der ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." tiger cevap verir: "Defol burdan pis zenci :p:p:p

Mete abi geçmiş olsun. Kıçın başın göbeğin açıkta stunt yaparsan üşütür grip olursun. sonra ver taylotu yansın.

kankam geçmiş olsun yaf üzüldüm walla arpa suyu iyi gelir dediydiler:p

video feyk arkadaş!
metenin yapabildiği tek stunt ayakları üstünde durabilmek ve yerde yuvarlanabilmektir :queen:

ula taygırcan sen çok yaşa emi:mrgreen::mrgreen:

Bir gün tiger ve bbaday adında iki zenci istanbul sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır.Fiyat 100 dolar."
tigerın 101 doları, bbadayın ise 99 doları vardır. bbaday tigera: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. tiger ise: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer.
Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar. bbaday. tiger a şöyle der ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." tiger cevap verir: "Defol burdan pis zenci :p:p:p

kanka bütün gerçekleri gözler önüne serdin yaav acı onlara:mrgreen::mrgreen:

video feyk arkadaş!
metenin yapabildiği tek stunt ayakları üstünde durabilmek ve yerde yuvarlanabilmektir :queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat: puhahahah olaysın yaaaa:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen: smrnnouf ne adamsın :queen::queen::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
o adam mete abi olamaz çünkü o adamın göbeği yapmacıktan mete abinin... :p

vay teşkilat yavaş yavaş toplanıyo

metehan bathu bbaday smir pıçak taygır ve bendeniz sato :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
biz toplanıyoruz ama mete kırosu kaçıyor hep, ne zaman köşeye sıkıştırsak başım ağrıyor diyor :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar