mete_han'ın bilinmeyen yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
dsc011321gv.jpg

p41400079gi.jpg

senaryo: metehan yol kenarında bayan kılığında pusuya yatmış beklemektedir. o sırada yoldan geçen bir chopper li şahsiyet yol kenarında otostop çeken masum köylü güzelini(100m uzaklığa kadar beli olmuyor) görür ve -hobarey bir bayan bana otostop çekti durup alayım, der. yakınlaştıkça artık iş işten geçmiş ve metehan motorcuyu alaşağı edip motora sahip olmuştur (bkz 2. resim)

Güzelim bizden geçti artık be...Yaşlandık...Bende ne köy olur kasaba...Kızımdan başka beni dünyaya bağlayan birşey yok artık...:rendeer:

Şu tipe baksana bi allasen...Kim bakar bana bu tiple...Erkeğin çirkini olmaz derler ama ben koca bir patatesim...:pale: :p

aaa mete abi ööle deme bak walla kadın olsan ayrı hawan war erkek olsan ayrı hawan war daha ne istion:p :) :)

çin malı çalan hırgız :cyclopsan

En azından senin gibi para vermedim hurdalara...:queen:

ii bişi dedim tabii aaa sana kötü bişi mi dicem daha neler sen hem abimiz hem ablamızsın kötü bişi denmez sana:p :p :p :queen: :queen:

Allah razı olsun ne diyim...:rendeer:

bekle ceteleme başvurdum vergi levhamla
zzr 1100 gelecek
s15.gif

musticim bırak ya her sene zarar gösteriyorsun ev yapcam diye...devleti kandırıyosun ama bize anlatma masal...:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En azından senin gibi para vermedim hurdalara...:queen:

Allah razı olsun ne diyim...:rendeer:

musticim bırak ya her sene zarar gösteriyorsun ev yapcam diye...devleti kandırıyosun ama bize anlatma masal...:p

herşey senin içindi
seytan.gif

bahçesini çiçeklerle donattım
seytan.gif

hallederiz kadir.gif :queen: :mrgreen:

akşamın bu saatinde gülme krizine tutuldum çok yaşa mete abi emi valla bütün yazıları okudum meğer herkes çok gırgırmış:queen: burada yaaa valla süper ne diyim size allah uzun ömür versin hep böyle neşeli ve hoşgörülü kalın emi.
abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı valla izmirden sevgiler sana :cat: düşünürsen iyi kısmetler var sana izmirde ona göre :queen:

akşamın bu saatinde gülme krizine tutuldum çok yaşa mete abi emi valla bütün yazıları okudum meğer herkes çok gırgırmış:queen: burada yaaa valla süper ne diyim size allah uzun ömür versin hep böyle neşeli ve hoşgörülü kalın emi.
abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı valla izmirden sevgiler sana :cat: düşünürsen iyi kısmetler var sana izmirde ona göre :queen:

yok mete aslında iyi kişiliktirde bazen bületn ersoy ambiyansı başına vuruyor agresif oluyor hoşgörmek lazım bülent ablasının izinde

ya bide bana diyor en azından para vermedim diye hani nerde harleyler aslında gizli gizli çan çin çon kullandığını biliyordum seni içimizdeki çinli seni:queen:

Muahahahhaaaaaa yaw koptum gece gece kanki.
Şaka bir yana.
ciddi ciddi imreniyorum sana. Şu forumda herkesle şakalaşıp, kimseyi kırmadan onlarla fikir tartışmalarına dahi girebiliyorsun.
Mükemmel bir insansın seni sanal ortamda bile tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum.

herşey senin içindi
seytan.gif

bahçesini çiçeklerle donattım
seytan.gif

hallederiz kadir.gif :queen: :mrgreen:

yerim bahçesini çiçeğini doğasını börtü böceğini ben yarimi buldum...Beşiktaşa gelin oldum...:queen: :bounce: :cherry:

abi hep mesajlarda sert ve baba tavrını görüyordum bu esprili resimler beni koparttı

Ben kendimi bildim bileli bu sitede cıvıtığım...Ağı abileri ve ağır abiliği sevmem...:queen:

yok mete aslında iyi kişiliktirde bazen bületn ersoy ambiyansı başına vuruyor agresif oluyor hoşgörmek lazım bülent ablasının izinde

ya bide bana diyor en azından para vermedim diye hani nerde harleyler aslında gizli gizli çan çin çon kullandığını biliyordum seni içimizdeki çinli seni:queen:

dede bu akşam popstar alaturkada Bülenti gördünmü la...o ne tip öyle ya...Çocuk görse korkar valla yakından...BBadayım senin hikayenide biliyorum...Beyaz eşya bayinden aldığın Kıroaddanmı bahsedeyim...Yamahayı Hondayı gezip modellere bakıp sonra gidip çin çon almanımı...

Traş param yok be kankam...Benide traş ettirsene...Mübarek günde sevaba girersin...:queen: :wiinkk:

Muahahahhaaaaaa yaw koptum gece gece kanki.
Şaka bir yana.
ciddi ciddi imreniyorum sana. Şu forumda herkesle şakalaşıp, kimseyi kırmadan onlarla fikir tartışmalarına dahi girebiliyorsun.
Mükemmel bir insansın seni sanal ortamda bile tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum.

watercan hayat böyle güzel...Bedenim çirkin olabilir ama ruhum pek güzeldir...Görmesini senin gibi bilene tabi...:rendeer:

Son düzenleme:
profilde Elektronik&Makina diyor...Dükkanda ne satıyorsun....3 ay önceki topiğine baktım da ayağın kırıldığında geçmiş olsun dememişim yav...

Tekstil makinaları satış ve servisiyim.Fabrikamız İzmir'de Bayii olarak 98 de Bursa'ya yerleştim.Anca masrafları kurtarıyor.Esas bir İsveç firmasının sözleşmeli elemanıyım yılda 3-4 yurt dışı seyahati montaj servis koşturuyoruz işte.:wiinkk:

Sana hayırlı kısmetler,dediğim gibi çeyizini ihmal etme.
Büyüklerimiz çeyizlerini gaz lambasında işlemişler,sende oturduğun yerde 2 motif dantel atıver.:queen: :queen: :queen: :queen:

Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...

Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...

1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
[
E tabi buldun bedava maymunu hoşuna gitti dimi...:p

Nüfus cüzdanımıda yollayayım...Beni al sen...Cbr 600 f de varmış...:)

Senden iyisi Norveç'te kayısı...:)

Esasında güzellik göreceli kavram...Ben kendimi güzel buluyorum hayatım...Haşin bakarım...yakarım...:queen:

heheheheh ama komiksiniz işte.sizin sayenizde biraz gülüyoruz.teş.ler.adanadan sevgiler.

Abi hayırlı işler olsun sana...Bursa genelinde çok mükemmel olmayan kapalı havalı insanlarının her an cinnete müsait olduğu Adana gibi bir memleket...Bu kanıya nasıl vardığımı hiç sorma...Bursaya her geldiğimde o yanıbaşındaki dağdan nefret ederim...Trafiğinden nefret ederim...2000-2001 de özellikle çok geldiğim Bursayı benim hiç gözüm tutmadı...Sanayi kesiminin ağırlığı olmasa kimse gözüne bakmaz...Özellikle Nilüfer civarlarındaki yapılaşmayı ve düzgün kentleşmeyi severim...Hafif raylı metroda geldikten sonrada bişeye benzedi....Yerleşim düzenin olmadığı bu kentin yakın çevresindeki Kırsal kesimleride bilirsin...Kırsal dediğim Bursanın varoş kısımlarını...Abi orda yaşanırmı sence...Kendi evin olsun herde yaşanır ama Bir İzmir Bir İstanbul gibi hangi kent insanına yaşama zevki verir...Ama gel gör ki Bir Mudanyaya git orasıda cennet...Neden...Deniz vae...Denize yakın olmayan veya kıyı olmayan kentler toplumsal cinnete mahkumdur...En azından akarsu çay olsun doğa olsun...Abi özellikle Ankara lanet ötesi bir il...orada yaşayanlara Allah sabır versin...Birde Gemliğe bayılırım...

Ha unutmadan Bursadaki göçmen nüfusu dikkate değer dimi...Hemde nasıl çalışırlar...Saat 04-05 ten itibaren özellikle dünya tatlısı göçmen insanları Karsan j9 şehir içi minübüslerde bol bol görebilirsin...Nazlanmazlar...İşlerine işverenine sadıktırlar...Dolandırmaz kazık atmazlar kazık yerler...Göçmenleri severim...Temiz kalplidir çoğu...

1986 da Seyrantepe Polis Lojmanlarında teyzeoğlumla (Şu an Kuşadasında) meraklanıp örgü örmeye çalıştığımı hatırlarım...Ama doğal olarak iğrencdi...

O ne güzel bir gözlemdi öyle memleketim hakkında helal olsun bizim kadar biliyorsunuz Bursa'yı.Ama inan ben Bursa'mı çok seviyorum.Bakın biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz:cherry:
Bir tarafta deniz bir tarafta uludağ daha ne istenir bu hayattan.Canım Bursammm.:rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzelim bizden geçti artık be...Yaşlandık...Bende ne köy olur kasaba...Kızımdan başka beni dünyaya bağlayan birşey yok artık...:rendeer:

Şu tipe baksana bi allasen...Kim bakar bana bu tiple...Erkeğin çirkini olmaz derler ama ben koca bir patatesim...:pale: :p

Ne yaşlanması,hala taş gibisin:queen:

Abi senin tipte bir şey yok abimsin diye söylemiyorum sağlam adamsın,o gün hani seninle İzmir kıbrıs şehitlerinde oturduğumuz gün görmedin heralde bütün hatunlar sana bakıyordu geçerken,hatta yakınında dursam bana da bir tane gelirmi diye düşünmedim değil:pale:Birde yaşlandım diyorsun,bırak allahaşkına,görende 60 yaşında sanır,ben gencim de ne oluyo İzmir in kaprisli kızlarıyla uğraşıyoruz hoş o kapris bir müddet sonra el değiştiriyo eden bulur misali:)...Abi ben onu bunu bilmem de biraz da paran olsa tam çapkınlık çağın vallaha:p

Abi geyik bi yana hakkat kız olsam sana varırdım belkide:).Tip iyi,kalbin temiz,pırlanta gibi bir kişiliğin var...Bundan fazlasını isteyen biriyle bence senin işin olmasın abi...:rendeer:

heheheheh ama komiksiniz işte.sizin sayenizde biraz gülüyoruz.teş.ler.adanadan sevgiler.

Siz bizli olmayalım lütfen...senli benli olalım...Konuya girelim hemen...Cbr 600 kaç modeldi...:p Bizdende selamlar olsun...:rendeer:

Ama inan ben Bursa'mı çok seviyorum.Bakın biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz:cherry:

Hem Bursadasın hem bisan senatorun var ve mutlusun...:queen:

Sen yaşamayı gerçekten çok seviyorsun belli...Biz bu koca kentte mutlu değiliz...mega kentin mega mutsuz insanlarıyız...Bursaya selamlar ...:rendeer:

Son düzenleme:
Metehan, ben İzmir Karşıyaka Bostanlıdan,Bursa'nın Demirtaş köyüne yerleştim.
10. katta kızlarıma hapis hayatı yerine,evimin bahçesinde ellerimle yaptığım salıncakta sallanıyor,kedileri köpekleri seviyor ve hatta bahçede tavuk besliyorlar.
Ağacından incir kiraz vişne armut yiyorlar.
Bilmem anlatabildimmi hayatın anlamını.:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar