tabi haddinizi bilcaaanız...Sizi İstanbul şehir gızları sizi...Nerden bilirsiniz süt sağmayı...çapayı...yoğurt yapmayı...anca cici cici giyinip hava atarsınız...kadın görün kadınn...Hökümat gibiyiz maşallah...Allah sahibime bağışlasın...Gocasının ayağını yıkamayan garıya garımı derim ben cahallar sizi...![]()

BBRR: o gece metenin tüm ısrarlarına rağmen mete ile gitmedi ...alemlere aktı..İstanbuldan uzak mutlu ve huzurlu bir hayatı var
Bende mavi akbil var sadece :salut:
operasyon ne zaman:queen: :cherry:
güncel:queen: :queen: :queen: :queen:
Bir oğlan var cıbırı da binlik seni ona verelim. Ama yok yok kıyamam ben sana hayatını zindan eder o oğlan sana daha iyileri lazım. Hımm, bir tane kawozoki vardı günde yüz mesaj atma gücünde en iyisi seni ona verelim.![]()
ama ben izmirdeyim yaaa:mrgreen: nese ablacım gözünden kaçmıştır herhalde:queen: :queen: :queen:
yani gızımız diye demiyom.çok hamarattır.çay yapar,çörek eder,hayvanların altlarını bilen temizlerçok güzel motosiklet gullanur.erkeğin sineği bilen gonmamışdır daha:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Resimden bir yıl sonra
metehan : hala sitede yeri gayet sağlam hatta arada bi erhanı ziyaret edip ne kadar iri cüsseli biri olduğunu hep hatırlatıyor...
BBRR: o gece metenin tüm ısrarlarına rağmen mete ile gitmedi ...alemlere aktı..İstanbuldan uzak mutlu ve huzurlu bir hayatı var
Eyong: O akşam iyi bir fırça yesede hala evli .. bir an önce istanbuldan demiri alıp bi sahil kasabasına demirlemek istiyo..
Allah belanı vermeye mete ab-(i)-(la) :silent: :queen: Sen bu hallere düşcek avratmıydın be mete_han-ım,canım abim :salut: Yoksa artık mete ablam mı demeliyim :silent:
Prenses demek İzmirdesin...Valla yeni farkettim...Size avratlığı öğretecem ama uzak diyardasın...:rendeer:
Yok artık:silent: Oha be abi bu ne yaa...Avartardan aşık olan platonik genç:silent:Gerçi ben bir tanesini tahmin ediyorum rene mi?Sitede genç arkadaş fazla ve sana platonik olarak vurgun 3 tane isim sayarım valla...Mete Han Abi söylemedi deme sonra...
Gerçi ben bir tanesini tahmin ediyorum rene mi?![]()
Metehan başlığı kaynatmayalım,
Burada senin çeyizini nişanını konuşuyoruz yani değilmi evladım,dantelin bohçan hazırmı?![]()
nerdesiniz ben size talibim 100000 ytl baslik veriyorum:mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen:
silentcim bir kızkardeşim olsaydı herhalde senin kadar güzel olurdu....Kız bu avatarla başına iş alırsın bak...Sitede genç arkadaş fazla ve sana platonik olarak vurgun 3 tane isim sayarım valla...Mete Han Abi söylemedi deme sonra...
resme aşık olunursa sen de tehlikedesin mete abi:queen: :queen: :queen: 3
Sağolasın idare ediyoruz,biraz kesat gidiyor.Abi Bursada işler nasıl gidiyor...![]()
ale: :wiinkk: