Nice mutlu yıllara :rendeer:
Belki unuturum, eksik kalmasın sonra. İyi ki doğdun Mete abim![]()
dogum günün kutlu olsun. niye mutlu ve motorlu yıllara:cherry: ...:rendeer:
daha nice yıllara abıcım......:bounce:
Abin öpsün seni emi fırtına aka...la nerdesin...yoksun piyasada...ale:
bak seni uyarıyorum...yanlış yoldasın...Balgat kavşağı 2.ışıklardan sağa dönecektin...:queen: komiğimm ben komiğimm...:cherry:
arkadaşım ben doğmuşum seni niye gerer...yani sana bi faydammı var...nedir olayın...:queen::rendeer: :wiinkk:
evet pek komik bir an daha...espirikler havada uçuşuyor...![]()
sağol kanka...mod yapammı la seni...istiyinmi...
]sağol dostum...doğmuşuz işte 78 de ...elimde değildi...sormadılar bana birde...doğmak istiyonmu diye...[/QUOTE
sorsalardı dogarmıydın abıcım......
neyse bıraz sonra alper abım gelır.....ozman topige bakayım...daha cok gülecezzzzzz:cherry:
Kaza'nın gelişi engellenemediği gibi MeteHan ın doğumu da engellenemezdi. :queen:
Geyik deyince ilk akla Metehan gelir, köprü muhabbetinden biliyorum. İnternet üzerinden Boğaz Köprüsü'nü bile satışa çıkarmıştı arkadaş.
Nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllara kardeşim.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
doğum günün kutlu olsun mete han abi
doğum günün kutlu olsun mete abim :rendeer: iyiki varsın ve yanımızdasın::wish:: ::biggrinn ::xblink::
Gerçeklerinin acı olamadığı
Ve dolayısı ile acıtmadığı
Hiç bir acının
Ve kederin yakınından bile geçemediği
Nice mutlu sağlıklı güzel yıllar dilerim
Her geçen yılın bir öncekinden daha güzel olsun
Geyiğin bol muhabbetin tatlı olsun
![]()
![]()
![]()
metehan dostum doğum günün kutlu olsun ...:rendeer:
bu gün memleketinde idim(salihli'de) benim honda yı servise ali abime getirdim senin de adını andık uğramışın bi zaman öyle dedi.
selam da söyledi üzerimde kalmasın![]()
İyiki doğdun mete abi nice mutlu senelere...
mutlu yıllar mete han kanka iyi varsın demicem varsın zaten:queen:
yahu alper abım nerde kaldı ....hiç bu sate kalmazdıya hadı hayırlısı......motorla gezıyo mu ne.......dun motoruyla ılgılenemedını yazmıs....herhalde ondan gopamıooo......

[/URL

heheehee ne oldu.... çıplak fotolarımı sildim bulamadin di mi onlari:queen: istedigini yapamadin mete han bey, pardon mona_han:mrgreen: ... organizasyon dustu...:mrgreen:
bugunleri dusunerek sildim o fotolari hehehehehe....
dogum gunun tekrardan kutlu olsun abi, saka bi yana sende olmasan makara olmayacak bu sitede... yılın geyik ve makara odulu sahibi sevgili METE_HAN...
SENI SEVİYORUZ......
abı dogum günün kutlu olsun....
iyiki doğdun mete abeyyyy....,
daha nice mutlu mesut motosikletli ve motosiklet.netli yıllara......
Topiğimi kirletme lo.....Geldim len fırat....
Şimdi kaçacan demi kanka....Yok nikaha gidicem falan.....Ama ortaköye dürbünle neden giderki insan?....Ne seyreder?....Bi açıkla istersen....:cherry: