Mete ve Smirnof a You tubede kitlemeye devam

ulen işiniz gücünüz yok benim videolarımı search ediyosunuz hayret bişi yaa..

alp ve mete 2 lisi bayılıyorum yaw nası da kitliyosunuz birbirinize...::koop::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ulen işiniz gücünüz yok benim videolarımı search ediyosunuz hayret bişi yaa..

Etsinler len boşver... Senin videonu görünce bakımsız rus tarzanı geldi gözümün önüne... Bu kadar benzerlik olurmu yaw..:queen::queen: Ne pazılar vardı hala unutamadım.........:queen::queen::queen::queen:

Etsinler len boşver... Senin videonu görünce bakımsız rus tarzanı geldi gözümün önüne... Bu kadar benzerlik olurmu yaw..:queen::queen: Ne pazılar vardı hala unutamadım.........:queen::queen::queen::queen:

aa unutum söylemeyi molovyalı uzmalar bunu incelemeyi tamamlamışlar ama sonuca ulaşamamışlar türü'nün tek örneği kendisini dev aynasında gören adam teşhisi konmuş o pazılara bi fürek hasta bide moldovyalı kızlar (yersen :queen:)

Ahanda bakımsız rus tarzanı gelmiş............... Ne o orman mı yandı?:queen:
ulen yazdikya arkadasimiz kaza yapti,boynu kirik onla ugrasiyoz diye,diger topicte okumadinizmi ???
ulen bekle,yaza ozel topic accam,sagolun bana iyi gaz veriyonuz,yaza gorusurek :bounce:
aa unutum söylemeyi molovyalı uzmalar bunu incelemeyi tamamlamışlar ama sonuca ulaşamamışlar türü'nün tek örneği kendisini dev aynasında gören adam teşhisi konmuş o pazılara bi fürek hasta bide moldovyalı kızlar (yersen :queen:)
furek murek bilmem ama moldovali kizlar ve rus kizlar hasta demekki :queen::queen::queen:.sen orda 100 kiloluk yag tenekeleri ile takil (sakin nerden cikardin deme,foto koymustun,hem kiz cirkindi ) ben burda 90-60-90 takilirim,bazen 89-59-89 oluyo ama idare ediyoz iste,o kadar kusur kadi kizindada varmis :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amma kitlemişiz..... Ama hala aynı tas aynı spirnof.... :p:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kaset çıkarmıştı bi ara hatırlarsınız

meterc4.jpg

Akıllanmaz onlar yıl 2010 olacak neredeyse uzay çağına girdik bunlar hala bize kitleyin diye etrafımızda dönüyorlar fürek ve yandaşları fürek akıllandı ama eskisi gibi sataşamıyo :)

Amma kitlemişiz..... Ama hala aynı tas aynı spirnof.... :p:p
hortlattında noldu ? :p illa özel bi topikle aldırcan façanı aşağıya :p

harbi işiniz gücünüz yok he...makara kokoro tek olayınız...:p
haha , diyene bi bak :queen::queen::queen:

Akıllanmaz onlar yıl 2010 olacak neredeyse uzay çağına girdik bunlar hala bize kitleyin diye etrafımızda dönüyorlar fürek ve yandaşları fürek akıllandı ama eskisi gibi sataşamıyo :)
yaşına hürmeten susuyorum :cherry::cherry::cherry:

laa alp abi , ne diye hortlattin konuyu :p , hatta benim konuyla alakam yok ama baslikta ismim var :) , isim hakkiniz olmadan ismimi kullanamazsiniz :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne bu yav.mavranın bombası burdaymışta haberimiz yokmuş:mrgreen:

Yaaaa...Yıllardır bunlkara kitlemekten bıktık...Dünya alem gördü okudu.... Hala akıllanmadılar.... :p:p:p:p

laa alp abi , ne diye hortlattin konuyu :p , hatta benim konuyla alakam yok ama baslikta ismim var :) , isim hakkiniz olmadan ismimi kullanamazsiniz :p

Spirnuf ismi senin olamaz..Hani telif hakkın?... İsmin bile afırıntı... :queen::queen::queen:

fürek kadar delikanlı olamadın... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar