meslek seçimi ?? :S

melapaa..arkadaslar.....

artık yavas yavas meslek seçimine dogru gidiyorum..Allah'ım sonumu hayır et...

meslek secmem gerekiyorr...yardım edeceginizi umaraktan buraya konu acıyorum...

motosiklet veya araba ile ilgili birşey olmak istiyorum mesela motosiklet satış ve servis sorumlusu,motosiklet eğitmeni gibi...bunları olmam için hangi okula gitmem gerekiyor neler yapmam gerekiyor bilen var mı ??

banacevap yok muuu :silent:

8 görüntüleme 0 cvp ?? :pr:

Son düzenleme:
Konu dışına açınca anasayfada görünmüyor başlık bakanda az oluyor haliyle.Bence 2 yıllık şöförlük oku :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
melapaa..arkadaslar.....

motosiklet veya araba ile ilgili birşey olmak istiyorum mesela motosiklet satış ve servis sorumlusu,motosiklet eğitmeni gibi...bunları olmam için hangi okula gitmem gerekiyor neler yapmam gerekiyor bilen var mı ??

banacevap yok muuu :silent:

8 görüntüleme 0 cvp ?? :pr:

TRT'nin açmış olduğu dil ve diksiyon kursları var.
Yine Yerel yayıncılar birliği de bu tür eğitimleri ücretsiz olarak veriyor.

Hiç birine ulaşamazsan, herhangi bir ilkokul'a başvurup, Türkçe öğretmeninden boş zamanlarında sana yardım etmesini isteyebilirsin.

Tüm kitapçılarda bulabileceğin Dilbilgisi kitaplarının da oldukça yararlı olacağını düşünüyorum..

Tabii kaliteli yazarların eserlerini bol bol okumakta seni oldukça geliştirecektir...

Başarılar dilerim.:cat:

Yaşın kaç hangi okulları bitirdin, ona göre tavsiyelerde bulunabilirim.

otomotiv satış sonrası hizmet diye bir bölüm var. gölcükte.eşit ağırlık punanı ile giriliyor.2 senelik bir okul.
ben orayı yazacaktım son anda alman dili ve edebiyatına girdim.:pr:

ömrünün yollarda geçmesini istiyorsan eskişehirde otobüs şoförlüğü kaptanlık bölümü var.

insanın hayatta seveceği işi yapması çok önemli.kolay gelsin.

TRT'nin açmış olduğu dil ve diksiyon kursları var.
Yine Yerel yayıncılar birliği de bu tür eğitimleri ücretsiz olarak veriyor.

Hiç birine ulaşamazsan, herhangi bir ilkokul'a başvurup, Türkçe öğretmeninden boş zamanlarında sana yardım etmesini isteyebilirsin.

Tüm kitapçılarda bulabileceğin Dilbilgisi kitaplarının da oldukça yararlı olacağını düşünüyorum..

Tabii kaliteli yazarların eserlerini bol bol okumakta seni oldukça geliştirecektir...

Başarılar dilerim.:cat:

:queen::queen: :queen:

ona bende gıcığım geçen seneden .. amaann salla bea kendı denizinde boğulsun .. :bounce:

yok yahu ne heyecanı sanki hçbişe yokmuş gibii oks yede girerken böyleydi .. :cyclopsan

işte daha ben lisedeyim lise 1 e baslıyorum bu sene yani hang, meseleğe yönelmeliyim onu düşünüyorum :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar