Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Kapıdağ Yarımadası'nın en güzel koylarından olan Küçükova tesis bulunmaması, denizi ve kum yapısının çok güzel olmasıyla son yıllarda insanların ilgisini oldukça çekmiş durumda.

Koy ile ilgili bir çok görüntü olsa da deniz altından çekim yapanın pek fazla olmadığını fark ettim ve bu güzel enduro rotasının sonunda sizlere Küçükova'yı göstermeyi hedefledim.

Küçükova'nın bir tarafında İlhanlar, bir tarafında Büyükova köyü bulunur. Kapıdağ Yarımadası içerisinde nispeten ulaşması kolaydır, koy yapısı gereği kuzeyli rüzgârları almaz bu sayede her zaman dalgasız ve temiz olur, yinede gitmeden önce rüzgâr durumunu kontrol edin. Erdek'ten yola çıkarak Ocaklar üzerinden kolayca ulaşılan bu koy kampçıların ve karavancıların vazgeçilmezi.

Ek olarak enduro rotamız Narlı sırtlarından başlayarak güzel manzaralar eşliğinde devam ettikten sonra kesikdağ tepesindeki rüzgâr güllerindeki Paşalimanı, Avşa, Ekinlik, Karabiga, Şarköy, Marmara Adası ve Marmaraereğlisini gören hakim bir panorama ardından orman içinden Küçükova koyunda son bulmaktadır.

İyi Seyirler dilerim, beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. :)

sadasdasd.jpg

asdasdasdas.jpg

sczxczx.jpg

Motosikleti
Triumph Trident 660
45 Yaşında adamım hayatımda Trendyol, Getir ya da Yemeksepetinden eve tavuk dürüm sipariş etmedim. Hatay usulü bol salçalı tavuk dürüm günümüzde kaç gayme?
Şaşırdım, abi en az gram olanı 180 tl den başlıyor. Daha ucuza bulunur belki onunda puanı çok düşüktür müşterile memnun kalmamıştır

Motosikleti
Ns200 15"
En tiri viri tavuk döner 180 TL ise Allah gençlerin yar ve yardımcısı olsun. Çok zor aile yanında olmayıp da uzaklarda okuyanların durumu.
Aile durumum pekte iç açıcı değil, gönül isterdi şehir dışına çıkıp rahat rahat kendimi geliştirmek ama böyle acayip bir yola girdim.

Hem rotanı ,hem coğrafyayı, hem çekimini ,hem de motorun hakkını verişini çok beğendim. Tebrikler...

En son tavuk dürümü 2010 yılında Ankara'da anıttepe Germeç piliçte 2,5 liraya yemiştim :D Uzun süredir dışarıda yemek yemiyorum belki ayda yılda bir Greensaladda tavuk yerim onun dışında herşeyi yanımda taşıyorum.Araba olsama semaver vs ne varsa yüklerdim heralde bagaja .

Bu koy çok güzelmiş gidince çadır kurup en az 2 gün kalmak lazım. Salatalık ,biber, domates ve ekmek belki zeytin peynir ile buraya okey 'im ben :D

İstanbul'a yakın bakir denize girilecek yer var mı bildiğiniz kömür limanı bile paralı olmuş duyduğuma göre.

Motosikleti
CB750A
canım İzmir, karşıyaka çarşıda hatay usülü tavuk dürüm 90 tl

Rota da plaj da çok güzelmiş.
böyle rotaları çizmelik bir app var mı? bir kaç tane denedim ama daha çok virajlı yol bulucu gibiydiler.

böyle rotaları çizmelik bir app var mı? bir kaç tane denedim ama daha çok virajlı yol bulucu gibiydiler.
İzmirde bulunan arkadaşlara önerim yolunuz kemeraltına düşerse Kuyum Pide ye gidin :) İzmir i daha doğrusu kemeraltını bilmeyen birisi için bulması zor ama tadı nefis.Kışın yerler talaşlı , peçete yerine pembe kağıtların olduğu bir dükkan .

Oruxmaps senin işini görür

Motosikleti
Hero X Pulse 200

var tabii wikiloc premium ile çizebiliyorsunuz, fakat wikiloc benim geçebileceğim rotaları burayı kimse geçemez diye çizdirmiyor bazen :)
bende zorda kalırsam google earth ile çizip kpx dosyasını rota programlarına yüklüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar