Mersin'li motorcular toplanıyor

Arkadaşlar selam
Özel bir iş için Mersin 'e geleceğim. Eğer vaktim olursa ve yeri bulabilirsem toplantınıza gelirim.
Görüşmek üzere.
Yalnız cuma mı ,c.tesimi kesin karar verin.

Zorba' Alıntı:
Arkadaşlar selam
Özel bir iş için Mersin 'e geleceğim. Eğer vaktim olursa ve yeri bulabilirsem toplantınıza gelirim.
Görüşmek üzere.
Yalnız cuma mı ,c.tesimi kesin karar verin.
zorba sanırım cuma günü toplanıcaz , bugün belli olacak. senide görmek isteriz aramızda. sorun olmaz biz seni buluruz :cat:

art niyet sen ne tarafa gidelim diyosun peki ya?

Pekİala ArkadaŞlar!!!cuma Gunu Saat 19:00 Da Mersİn KÜltÜr Merkezİ Nİn Onundekİ Dİjİtal Saatİn Onunde 1. BuluŞmamizi GerÇekleŞtİrİyoruz.orda Haftasonu Ne Tarafa GİdeceĞİmİze Karar Verİyoruz.duyanlar Duymayanlara Duyursun. Haydİ Hayirli UĞurlu Olsun . Mersİn Motor Gezİsİ GÖrsÜn!

Son düzenleme:
davulcu yarın saat 19:00 da orda olucam. artniyet pozcuya gidelim falan diyordu. onun ehliyeti yok ya ondan sanırım.olmazsa sen onunla görüş.o bizi pozcuda beklesin,buluşunca bizde pozcuya geçeriz.

benkaan , ben alperle konustum adam polis war deyip duruyo. istersen biz orda bulusup onu ararız falan....

davulcu kusura bakma biraz geç yazıyorum.dün rahatsızlandım eve erken gittim. saat 19:00 da orda olucam.orda buluşur,sonrada alper nerdeyse onun yanına geçeriz. pckopat harici gelecek olan kimse yokmu yahu?

dikkat ( saat 17 : 25 ekleme yaptım) yağmur ciseliyor.bi yağıyor bi duruyor :) yağmur hızlansada orda olucam.sırılsıklam olmadan gelin :queen: mutlaka buluşalım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar