Mersin'den selamlar

Merhabalar,

Ben mustafa, 25 yaşındayım.
Motor için önceden "ay ne gerek var" diyen biriydim fakat geçen gün bir kafede bir gurup motorcu agbi görünce kendimden geçtim ve kafayı yedim:)

Bir motor edinmek istiyorum ve bikaç gündür de siteyi takip ediyorum.
Umarım kendime göre,uygun fiyatlı bir motor edinip aranıza katılırım.
Saygılar.

sevgili mustafa hoşgeldin
mersinde sana yardımcı olacak çok arkadaşımız var
mer-mok'a girersen tanışırsın.
allah kalbine göre versin.

Merhaba Mustafa. Bende Mustafa ve ben de 25 yasındayım :)
Öncelikle aramıza hoş geldınız. Tahmınımce daha once motor kullanmadınız ve ilk motorunuz olacak.
Başlangıç motoru olarak scooter olabilir, vites filan sorunu olmaz. Diğer yandan da benım ilk motorum Ybr125. Direk vitesli motor yani.
Ben bu işin altından kalkarım dersen, hiç düşünmeden bi ybr almanı tavsiye ederim.
Fakat ben ilk etapta vitesle debriyajla uğrasamam dıyorsan bi scooter almalısın.
En kısa zamanda bulusup tanısmak dileğiyle...
Mersin' in neresındesın ? :queen:

Hoşgeldiniz, ben de mersinden Mustafa , ama yaşım farklı:queen:
Vitesli çok sorun olmuyor kendinize güvenirseniz :) Ben gt250R ile başladım direk, şuan gayet mutluyum :)

Ben vitessiz cılız motor istemiyorum. 1.82 boy 104 kiloyum. Çok komik dururum :D
Açıkçası chopperlar kalp atışımı hızlandırıyor. Bi de mondial in bi modeli çok hoşuma gitti onun tarzını bilemiyorum.150MR modeli.

Öncelikle ehliyet almayi düşünüyorum bu süre zarfında teorik bilgileri motorun parçalarını, ihtiyaç durumunda nasıl sökülüp takılacağını öğrenmek niyetindeyim. Bu yüzden sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.

Mersin mezitli de oturuyorum.

Marka kötüleme gibi bi neiyetım yok ama çin grubundan uzak durmanı tavsıye ederım.
150 MR yerıne TVS apache 150 lık alabılırsın. O da kaslı duruyor. Honca suculara gidip motora bakabılırsın. Çetınkaya karşısı.
Bende mezitlideyim. Üniversite yolunda. [email protected] dan bana ulasabılırsın.

Çin gurubu hakkında çok yazılıp çizilmiş, genel kanı iyi davranırsan iyi olur gibi geldi bana. Ben zaten öyle çok hız yapmam korkarım zaten :D Gideceğim mesafe günlük 15 kilometreyi geçmicek. Bakalım, önce bi ehliyet alayım da o sırada biraz birikim yaparım. Fiyat araştırması falan filan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar