Mersinden Selam Olsun...

Öncelikle Herkeze Mersinden selam olsun.Motorsiklet.net ailesiyle tanışmanın verdiği heyecan içerisindeyim :queen: Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok 1993 Mersin doğumluyum,Motorsiklet sevdam oniki yaşında başladı. 20000 Km lik bir Ybr tecrübem var. Hala ybr 125 kullanıyorum.Öğrencilikle meşgulüm. Düzenleyeceğiniz gezilere elimden geldiğince katılacağım.Herkeze iyi forumlar dilerim. Saygılarımla... :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
hıoşgeldin onur mersinin neresinden tam olarak bende de var ybr beraber gazlayabiliriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelkle hoşbulduk. Doğum olarak Yanpar köyündenim. Ama toroslarda oturuyorum. Tabiki neden olmasın :)

slm onur aramıza hoşgeldin.hatay dörtyoldan selamlar.hemşeri sayılırız çukurova bölgesi onuca:pmersin merkezden misin,fazla mersin i bilmem ama mersine gitmişliğim vardır.ybr güzel motordur.benimde söyliceğim lafı azımdan aldı yürekçe abim mer-mok var onlara takıl sana en yakın motosiklet gurubu..şimdilik hoşçakal.:cat:

slm onur aramıza hoşgeldin.hatay dörtyoldan selamlar.hemşeri sayılırız çukurova bölgesi onuca:pmersin merkezden misin,fazla mersin i bilmem ama mersine gitmişliğim vardır.ybr güzel motordur.benimde söyliceğim lafı azımdan aldı yürekçe abim mer-mok var onlara takıl sana en yakın motosiklet gurubu..şimdilik hoşçakal.:cat:

Öncelikle teşekkür ederim.Ee tabiki azıcık hemşeri sayılmıyor değiliz yani :p
Evet şu anda mersin merkezdeyim.Ama sık sık köyüm olan Yanpar ı ziyaret ederim. Mer-mok ile elimden geldiğince iletişim halinde olacağım :)
Tanıştığıma memnun oldum abi kal sağlıcakla.Allaha emanet ol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar