Mersinde yılın ilk kar gezisi

vay vay vay cross'çulara bak bee. ne yazı var bunların ne kışı... :) yaz olsa çamur dinlemezler kış olsa kar dinlemiyolar... :):):):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kaan öçok güzel gezmişiniz valla kıskandım orda sucuk ağacımı var bana mı öle geldi.resimler için teşekkürler emeklerinize sağlık

süpersiniz ya.nası canım çekti...çok güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler...buralarada kar yağsada çıkıp düşsem:p

Yavf amma bereketli karmış hee içinden dotemes-biberçıkıyor hele ussuc ağacı vaşş
kestanede olayı bitirmişsiniz valla keyifler o biçim imrendim doğrusu o soğukta bu
sıcak ortam kutlarım sizi :cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ne diyim güzel bir organizasyon olmuş..Kıskandım....:p

Ama kotla olmaz bu tür şeyler... Ne kadar kalın giyinseniz de mutlaka üşütür...:cat:

Güzel paylaşım.Soğukda zor olmadımı gitmek hocam :) Birde söylemeden edemicem kola yerine çay içseydiniz içiniz ısınmazmıydı?:cherry:

maşallah geziniz harika... bu sucuk ağacı ist. yetişmezmi acep?:queen: bizim evin bahçesine diksem:queen:

iyi yapmışsınız, sucukları elinize sağlık.paylaşım için teşekürler devamını bekleriz.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
harika olmuş ............ kestane ve sucuklar offff yemede yanında yat misali:p

çok şahane (((. agaçtaki kasklara bayıldım (:) gora yeniden çekilmeli bence heheh ,,

kar buz dememişsiniz .kapılmışsınızz yollara.bide mangal yakmışsınız. vallahi helal olsun.tebrikler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar