- Konu Yazar
pazar günü saat 1 e geliyordu. deniz geldi. benim motorda ufak bi arıza vardı. sağolsun mustafa abi ramzeyi emanet verdi...
eee cross var altımızda bi yayla yapmadan olmaz
çıktık yayla yoluna. stablize bi yola girdik. uzun bi inişten sonra yolun sonuda bi akarsu bulduk
kask prensesin saçını bozmuş :cherry:
eee azıcıkta off road :cherry:
eh burası bu kadar yeter az daha yukarılara çıkalım :cherry:
köyün içinden geçerken birde köpek kovaladı. 2 yıldır motosiklete binerim. her yaylaya çıktığımızda denize "köpek kovalarsa sakın korkma. eğer panik yaparsan düşeriz" derdim. kısmet bu pazaraymış
abartsız 400-500 metre kovaladı. yer mıcır ve virajlı fazla hızda yapamadık
neyseki kazasız belasız peşimizi bıraktı :queen:
kızıl bağa kadar çıktık ve fırında pide yaptırıp geri yeni köye çeşmenin başına döndük
müziğimizde var :cherry:
az sonra ilerden bi motor gözüktü. denize bu savaş dedim. nerden tanıdın dedi alay ederek :cherry: ama savaş çıktı :cherry: :cherry: :cherry:
biraz muhabbet ettikten sonra onlar yola devam etti. bizde sarnıç tarafına
sisli bir mersin manzarasıyla pazar sona erdi :wiinkk:
eee cross var altımızda bi yayla yapmadan olmaz
çıktık yayla yoluna. stablize bi yola girdik. uzun bi inişten sonra yolun sonuda bi akarsu bulduk
kask prensesin saçını bozmuş :cherry:
eee azıcıkta off road :cherry:
eh burası bu kadar yeter az daha yukarılara çıkalım :cherry:
köyün içinden geçerken birde köpek kovaladı. 2 yıldır motosiklete binerim. her yaylaya çıktığımızda denize "köpek kovalarsa sakın korkma. eğer panik yaparsan düşeriz" derdim. kısmet bu pazaraymış
kızıl bağa kadar çıktık ve fırında pide yaptırıp geri yeni köye çeşmenin başına döndük
müziğimizde var :cherry:
az sonra ilerden bi motor gözüktü. denize bu savaş dedim. nerden tanıdın dedi alay ederek :cherry: ama savaş çıktı :cherry: :cherry: :cherry:
biraz muhabbet ettikten sonra onlar yola devam etti. bizde sarnıç tarafına
sisli bir mersin manzarasıyla pazar sona erdi :wiinkk: