yokki bizim koruyucu melegimiz ALLAHTAN sag ve sol yanızmızda olanlar varda ruhumuz rahat bide yanımızda olsa demek ne yapardık:rendeer:
Abi iyi bir şey mi söyledin kötü bir şey mi söyledin anlayamadım :cherry: :rendeer:
Abi iyi bir şey mi söyledin kötü bir şey mi söyledin anlayamadım :cherry: :rendeer:
sencer abı erenın koruyucu melegını sen halledecetın konusmustunuz ya adam buraya bıle yazdı artık bulalım buna bır care
VALLA BEN DE ANLAYAMADIM AMA sanırım iyi bir şey söyledi. aten erenden kötü bişey beklemiyom ben...:bounce:
sencer abı erenın koruyucu melegını sen halledecetın konusmustunuz ya adam buraya bıle yazdı artık bulalım buna bır care
yok abicim iyi şeyler düşün benim kendimden başkasına bi zararım olmaz melek gibi bir insansın anlamında söyledim bizim mustafanın koruyucu melegi tarzında
slm mersin mt bugun nasılsınız diyecem ama pek fazla yazan olmayacak cevap neyse bu çarşamba için bir fikri olan varsa yazsın
secer abi yaw şimdi de melek tacirimi oldun arkadas yaw senle ugraşılmaz ehueheuhehehe:mrgreen::queen:
eren gecen geç gelmişsin baya bi ne derler ^^imam os....sa cemaat sı...ar^^ heheee:cherry::cherry: bu sefer sen erken gitte millete iyi bir fırca at gelmeyenlere :rendeer:
bu çarşamba için de ben gelemeyebilirim malumunuz babam ameliyat oldu akşamları yanına ugruyorum
sencere laf yok adam iyi niyetinden yapıyor gerçi hep şeytana denk geliyor ama oda onun şansı ben halime şükrediyorum
canım kardeşim ressamım ben erken gideyim gitmesine de fırça atacak kim var ki toplasan zaten 3 kişiydik artı ben geç gitmedim ki sencer erken gitmiş
bu çarşamba için de ben gelemeyebilirim malumunuz babam ameliyat oldu akşamları yanına ugruyorum fırsatım olursa gelecegim söz veremem ama siz toplanırsanız sevinirim
Geçmiş olsun :rendeer:
tamam öyle olsun, ben kaleyi erken zaptedeyim diyorum ve tam saatinde orda oluyorum ama yapılan bu yargısız infazlar aaahhh ahhhh. ben tamamen saatimin kurbanıyım. kader işte.
erencikim, babana acil şifalar diliyorum. geçmiş olsun tekrardan.
eren cok gecmıs olsun
dogan amca anlatı hastanede dısını yaptırıyor ya yanıma geldı erenın babasına bır yumruk attım hansanelık oldu sımdı hastanede yatıyor dedi ne ayak bu adamın ısı gucu dalavere
CANIM BENİM
demek ki rolex alıcan ha, bak şöyle yapalım, sen o saat yerine bana bir "koruyucu melek" bul, ben onunla oyalanırken sizi beklerken sıkılmam... ( bak aklıma yine kel geldi, hani merhemi olmayanından)