[Mersin - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
badmad sana da selam iyi sürüşler :rendeer:

karasu nerede bu Mersin mt diyen benim ben :)

Burada diyorsunuz da 2006 dan beri 68 mesajınız var :cyclopsan

Evet bir ara aktiftiniz ve ben sizi yine öyle görmek istiyorum :wiinkk:

Mersine gelmeyi düşünüyorum da alttan alttan gezi grubunu oluşturalım :cherry:

mersin mt mersinin her yerin de hangi motor kullanana sorsan ilk mersin mt aklına gelir bizim başlangç yerimiz dost buldugumuz arkadaşlık kurdugumuz vede devam ettirebildigimiz tek yer buraya yazamıyor olabilirim motorum da artık olmaya bilir ama mersin mt hep var olacak saygılarımla

Eren abi ne güzel konuşmuşsun öyle yaa
+1 abime katılıyorum...

bin9yüz85 ben hep aktifim günlük ziyaret ediyorum fakat yazan olmadığı için yazmıyorum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Artık bir yazan var : BEN :cherry: Sağolsun Mustafa sayesinde tanıyacağım inşallah sizleri :rendeer:

Ama her şeyi benden beklemeyin, toplayın şu grubunuzu tekrar yaw :p

Eski aktifliği görmek istiyoruz, ikinize de saygılar sevgiler :bounce:

herkese günaydın sanırım havalar ısındı gezmek isteyenler var aramızda o zaman ne yapıyoruz haftaya kadar herkes nereye gitmek istedigini yazıyor ve ne yapabilecegini orta yolunu bulub hep beraber güzel bi gezi yapıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hıh şöyle ya canlanın bakiiim :cat: Günaydın bakalım, sevgiler saygılar :rendeer: Mustafam geziye biz de gidelim miii :cherry:

evet arkadaşlar isterseniz haftaya 27 yada 28 inde sevgi cafede toplanalım ben bayagıdır gitmiyorum biliyosunuz ilk başlama yerimizdi herkes gelsin ama yoklama yapacagım ona göre aranızda beni tanımayan varsa mersin mt den herhangi eski birine sorsun neyse hadi bakalım canlanın bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben haftaya gelemem ki, Ankaradayım malum :cherry: Ama Mustafa, Yunus, Kaan falan katışırlar belkim :bounce:

Kimsenin adına yorum yapmayayım ama şimdiden iyi sürüşler iyi sohbetler :rendeer:

Günaydınlar...
ooo canlanmaya başlamış bile mersin mt
bin9yüz85 mersin mt i ayaklandırdın ya helal olsun...
toplantı saatini ve yerini bildirin orda olacagım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Size de günaydınlar karasu :)

Bir süre sessizlikten sonra ayaklanmanızı sağlayabildiysem ne mutlu bana :rendeer:

benim tayfa belli karasu ,yıldırım, ben kagan ,motoyunus,yürekçe,özfen ahmet,şu aklıma gelenler yine de benim hatırlamadıgım olursa alınmasın bana bi hatırlatırsanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
bekleriz tabi öncelikle biz bi toparlanalım da sanırım bu biraz zaman alacak ama denemeye deger diye düşünüyorum o yüzden herkese sesleniyorum haftaya çarşamba perşembeye kadar düşünün herkes oy kullansın 27 simi 28imi sevgi kafemi başka bi yermi herkes birbirine söylesin sonra ben duymadım bilmiom demeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
bekleriz tabi öncelikle biz bi toparlanalım da sanırım bu biraz zaman alacak ama denemeye deger diye düşünüyorum

Dediğim gibi Mustafa günlerdir gece gündüz çalışıyor. Ben söylerim kendisine, bir göz atar topiğe :)
Ben gelene kadar da toplanacağınıza eminim :wiinkk:

Son düzenleme:
benim tayfa belli karasu ,yıldırım, ben kagan ,motoyunus,yürekçe,özfen ahmet,şu aklıma gelenler yine de benim hatırlamadıgım olursa alınmasın bana bi hatırlatırsanız sevinirim

Nezih abiyi unuttun :p

eren abi 27 si yani çarşamba günü uyar sevgi cafe :cat:
saatide kararlaştırın orda olurum. yunusa ve mustafa yıldırıma haber veririm

oooo burda neler oluyorda haberımız yok aslında herkesı özledım eskı gunlerı bılıyorum herkes ozledı ben varım eren aksamları elım den geldıgınce takıp etmeye calısacam arkadaslar herkese ıyı suruslerrrr

kagan kim yauw...
yenimi geldi...
tıpkı benim ismime benziyor.
ama benimki daha güzel kaan :cherry:
sevgi cafede dönerde varmı :p

günaydın arkalaş herkesi burada yazar görmek çok güzel neyse ben hemen mevzuya giriyorum 27 şubat 2008 saat 19,00 da sevgi cafede buluşalım derim uyarsa herkes yazsın uymazsa artık bilemiyorum :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar