[Mersin - MT]

herkesin yeni yılı kutlu olsun....kahramanmaraş mt sizinde yeni yılınız kutlu olsun...hepimize sağlık ve mutluluk getirsin...

Tüm MT MERSİN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

13 OCAK PAZAR GÜNÜ MEZİTLİ SANAYİSİNDE TUNİNG(MODİFİYE) BULUŞMASI VARDIR.TÜM TUNİNG SEVERLER DAVETLİDİR.MERSİNİN TÜM MODİFYELİ ARABALARINI BİRARADA GÖRME ŞANSI...SAAT:12,00 DA BAŞLIYACAKTIR...

13 OCAK PAZAR GÜNÜ MEZİTLİ SANAYİSİNDE TUNİNG(MODİFİYE) BULUŞMASI VARDIR.TÜM TUNİNG SEVERLER DAVETLİDİR.MERSİNİN TÜM MODİFYELİ ARABALARINI BİRARADA GÖRME ŞANSI...SAAT:12,00 DA BAŞLIYACAKTIR...

gelmek isterdim ama zaten gelecek olan arabalar herzaman yolda gördüğüm peugeot lar ve subaru imprezalar :)

şöyle canavar gibi camarolar yada corvette ler olsa neyse.

peehh... önceden güzel insanların güzel gezilerle güzel güzel konuştuğu güzel yer... şimdi ne hale gelmiş... :( üzücü.... herkese burdan bir çağrıda bulunsam... kaybolanları yeniden kazanmak bizim içimizde var.. gelin tekrar kazanalım...

yaw walla ben bişe anlamadım sizin işten arkadaşş.Unutmuyorum o alperlerin doğum günü aksamını... nekadar güzeldi herkes bir arada alper,eren,kaan,güvercin,sencer,musto,adanalılar:), hurşit,emre... nerdesiniz bu gurubu şimdi böyle dagınık görmek beni hakikaten çok üzüyor.Oysa ben size imrenerek bakmıştım ve de öyle anlatmıştım herkese.
Lan şöyle bir sirkelenin kendinize gelin herşey gelir ve geçer ama arkadaslık dostluk çok zor.
Saygılar vede sevgilerle....Umarım gerekli yerlere ulasır söylediklerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İyi günler arkadaşlar. Mersinden birkaç arkadaşa sordum
ama aranızda Mustafa ile ara sıra haberleşen var mı :silent:

Biz de motosiklet netten tanışmıştık. Msn de falan görüşüyorduk
ama hafta sonu falan internete hiç girmedi. Merak ettim kendisini :pale:

Son düzenleme:
geçen hafta görüşmüştük...mustafa abiyle....merak edecek bişe yoktur sanırsam...olmazsa bi ararım kendisini...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aradıktan sonra beni de bilgilendirirsen sevinirim Yunus :cat:

Mersin İl Temsilcisi
kardeşlerim, motorsuz günler gerçekten çok zor, Allah hiçbirinize motosikletsiz bir gün yaşatmasın...

sencer abi motor alacak heralde...ya mustafa abi telefonunu acmıor gören duyan bilen varmı ya ...

Mersin İl Temsilcisi
sencer abi motor alacak heralde...ya mustafa abi telefonunu acmıor gören duyan bilen varmı ya ...

Allah nasip ederse bir motosikletçik alıcam, dilerim bu hafta içinde olur :bounce:

jinlun musti'den mi bahsediyorsunuz? ben msn de konuşuyorum sürekli, bir sorun yoktur sanırım ama gördüğüm an ileticem kendisine :cat:

yahu yunus sen ehliyeti aldın di mi?:silent:

4 ay oldu abi ehliyeti alalı...bu arada akşam konustum mustafa abiyle bişeyi yok sağlığı sıhhati yerindeymiş...sorun yok yane...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Benim haberim var :cherry: Ben kim miyim :silent: siyahlimuzin :cat:

4 ay oldu abi ehliyeti alalı...bu arada akşam konustum mustafa abiyle bişeyi yok sağlığı sıhhati yerindeymiş...sorun yok yane...:)

Ehliyetin hayırlı olsun Yunuscum. Ben Aytaç ablan. Mustafa abin ile epey kulaklarınızı çınlattık :cyclopsan

Kulaklarınızı diyorum çünkü, benim de Esk. MT de Ahmet adında bir kardeşim var. Seni de artık tanıyor gibiyim :wiinkk:

Bu arada telefonda da söylediği üzere Mustafa abin Ankaradaydı. Bana göre çok güzel 2 gün geçirdik :rendeer:

Umarım onun için de öyledir. Mersin de ona iyi bakın. Anlaştık mı :silent:

Uygun bir zaman yaratıp ben de, oraları gezmeye gelmeyi çok istiyorum :cat:

Son düzenleme:
Herkese selamlar iyi akşamlar,
arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli, sencer abi inşallah alırsın birtane şimdiden hayırlı olsun

Mustafa'nın telefonu niye açmadığı anlaşıldı şimdii :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mustafa'nın telefonu niye açmadığı anlaşıldı şimdii :)

Otobüste olduğu ana falan denk gelmiş olabilir :cherry:

peehh... önceden güzel insanların güzel gezilerle güzel güzel konuştuğu güzel yer... şimdi ne hale gelmiş... :( üzücü....
herkese burdan bir çağrıda bulunsam... kaybolanları yeniden kazanmak bizim içimizde var.. gelin tekrar kazanalım...

Ahmet abi ben Aytaç. Toplayın tabi Mersin MT yi. Ben gelince gezi düzenlersiniz bahaneyle :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar