[Mersin - MT]

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

ÖlÜm MaKiNaSı

merhabalar arkadaşlar
10.08.2007 tarihinde tatil amaçlı çıkmış olduğum antalya istikametinde Tarsus --->huzurkent arasındaki çevre yolunda Görmüş olduğum bir motosiklet sürücüsü Hiçbir kırmızı ışıkta beklemedi eğer bu plakayı görürseniz aman diyim dikkat edin işte::ranntign ölüm makinasının::angry2::::ranntign plakası 33 AZ 227
saygılar hatay mt

mrb bir haftadır didim ve kuşadasındaydım kendim çektiğim gezi fotolarımın birkısmını ve ilginç olanlarını sizlerle paylaşmak istedim...

BUNLAR CEP TELEFONUMLA YAKALAYABİLDİKLERİM DAHASI FOTOĞRAF MAKİNASINDA FOTOĞRAF MAKİNASIDA BASIN MÜDÜRÜMDE BANA FOTOLARI İLETTİĞİ ZAMAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM EFESE GİDEN VARMI BİLMİYORUM GİRİŞ 20 LİRA TABİ BEN KAÇAK GİRDİM DİKENLİ TELDEN ATLADIM AMA 1 SAAT İÇİNDE 200 DEN FAZLA TURİST GİRDİ TABİ BUNLARIN ÇOĞU JAPON TŞK İYİ SEYİRLER...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin nezih. güzel fotıolar çekmişsin de, bereket tanrısına fazla tamışsın gibi geldi. sanırım turistleri gördüğünde hislerini açıklıyor olsa gerek ;)

nezih abi hoşgeldin...güzel fotolar çekmişin....ustaoglu4840 uyardığın için teşekkürler ....böle sürücülere gerçekten dikkat etmek gerekir....

hoşbulduk arkadaşlar ya insanın memleketi gibisi yok be valla turistler kızlar falan derken düzensiz bir yaşam kadar kötü bişey yok memleketimizin kıymetini bilelim her nekedar ikinci sınıfa düşsekte genede mersinliyiz...sevgi ve saygılarla...

nezıh baya ılgınc fotolar cekmıssın saolle ne zaman gıttını bılmıyorum ama hosgeldın fotolar ıcınde tesekur

nezıh baya ılgınc fotolar cekmıssın saolle ne zaman gıttını bılmıyorum ama hosgeldın fotolar ıcınde tesekur
saol mustafa valla iş için götürdüler bende biraz gezme fırsatı yakaladım bunlarda fotoların devamı izleyin arkadaşlar yorumlara açığız....arkadaşlar resimlerin boyutu büyük yükleyemiyorum sonra denicem...

arkadaşlar selam mersinde bir hafta sonu geçirmek istiyorum hesaplı elit bir otel veya pansiyon bilgisi verirseniz memnun olurum özelden veya msn den selamlar

arkadaşlar selam mersinde bir hafta sonu geçirmek istiyorum hesaplı elit bir otel veya pansiyon bilgisi verirseniz memnun olurum özelden veya msn den selamlar

mersin gerçekten hafta sonunu geçirmek için güzel seçim ama otel ve pansiyonlar hakkımda bir bilgim yok...ama bilen biri mutlaka çıkacaktır...görüşmek üzere...

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar uzun zamandır kimse girmiyormu neredesiniz tatilemi çıktınız

hadi birinciyi anladım da, motosiklet ve insan giremez diyo. ee kim giriyor peki, kadınlar mı :p

evet 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun. aklıma geçen sene yaşadığımız güzellikler geldi birden...

sencer abi valla ne bileyim garibime gitti bu tabelayı hangi akıllı belediye nereye koyuyor tabi ben geçen haftalarda adanaya gittiydim mavi bulvara gideceğiz giderken sokaklarda motor giremez tabelelerı var böyle saçmalıkmı olur ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar