[Mersin - MT]

Yunus nice sağlıklı,mutlu yıllara... senin için funda arar bil geldi mersine :)
tanıdığım veya tanımadığım herkese selamlar. :p

yunus dogun gunun kutlu olsun bıraz gec oldu ama yınede kutlu olsun haberımız olsa bı kutlama yapardık yunus gecen senı gordum pozcu karakolunun ısıklarında sen saga dondun gormedın
ooooooooooooooooooooo nezıh efendı sen ugrarmıydın buralara

dogum günün kutlu olsun yunus ehliyete ne zmn yazılacaksın ??:)
burası yine canlanıyor gibi gibi...

Arkadaşlar yorucu bir haftanın sonunda sevgili dedemizin vesile olduğu bir gezi yaptık! Silifke keklik restaurant ilk durağımız oldu.Zengin bir kavaltı yaptık.

Dedemizin öncülüğünde büyükeceliye doğru yola çıktık...

sıcağında etkisi sonucu 120.km de su molası verdik.

deniz harika fakat biz hazırlıksızdık...

Artık dönüş yolundayız.

Yolda 3 ayrı yerde gerçekleşen maddi hasarlı kazaları gördükten sonra insan gurup sürüşünün nekadar güvenli olduğunu birkez daha anlıyor!

Son olarak taşucunda çaylarımızı içiyoruz...

Tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımla. :bounce:

herkese teşekkür ederim nice beraber yıllara...bu arada ehliyet yaşım doldu 7 temmuzdaki sınava kayıt olacam....

walla biz ii yiz reşit abi sen nasılsın ....hala gelemedin mi?....gözlerimiz yollarda kaldı....

saol resır naber nerelerdesın sen ya hala bıtıremedınmı okulu olum buralara gelmeyı falan dusunme sen en ıyısı orda kal yanıyo buralar serın serın gezele oralarda

Büyükeceli gezisine katılmayı çok isterdim fakat haberim yoktu, sanırım bu hafta sonu gerçekleşmiş, inşallah bizim buraya da bekliyorum Aydıncık'a..

Benim bir tane deri çantam var fakat sağında solunda dikişle tadilat yapılması gerekiyor, mersinde bu işi yapabilecek bildiğiniz birisi varsa yerini tarif edebilir misiniz? Bir de varsa telefonu o da iyi olur, şimdiden teşekkürler..

deri işinde tek bir isim var duran usta tel no:05369513995 yeri cengiz topel cad. no:68 yani soğuksu karakolunun yukarısı özkan şalgamın aşağı çaprazı...

yunussssssssssss bakıyorun baya bı aktıfsın
motoru bıraktın bılgısayar basındamı harcıyon kendını sımdı su ehlıyetı alda kurtul artık

cennet ülkemde dolaşmadığım yer kalmadı. mersin dışında. umarm o güzel şehrinizide görmek nasip olur.

Evet ya cok gusel yerlermiş hakikatten
gusel bir gezi olmus fotograflarda harika..
hele su dag yollarının guselligine bak tam istedigim gibi :)

Mersin İl Temsilcisi
buyurun gelin misafirimiz olun arkadaşlar... dağda kar, sahilde güneş... ne isterseniz var işte. ilginize teşekkürler :)

slm arkadaslar walla ben bu gidişle gelemeyecem oralara artık.hem ankarada iş buldum iyi bir ücrete yazın oradaym

Arkadaslar, Pazar gunu Mersin-Adana ortak gezisine katiliyor musunuz? Sanirim Mersin Motor Kulubu ayarlamaya calisiyor. Bulusma noktasini anladim da gezi guzergahini bulamiyorum. Bilen var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar