[Mersin - MT]

korkma mustafa iyileş söz sana motor sürmeyi öğretecem.....hiç merak etme sana ileri sürüş eğitimi vereceğim...hemde ücretsiz...viceroy abi r1 yeter bana ya ....az kaldı ya şu sınavı bi kazanayım....

saolun arkadaslar tesekür ederim...
yunus iyileseyimde bana hemen ögret şu sürmne işini :) arada birde ugrayın yanıma evde sıkılıom yat yat nereye kadar

Bu hafta sonu gerçekten de hepimiz için can sıkıcı olaylar içerdi.

Mustafa'nın kaza haberini alıp ona yetiştiğimde, ambulansın içine konmuştu. Allah bir daha böyle bir an yaşatmasın.
Hastaneye doğru yola koyulduğumda telefonda başka bir arkadaşımın trafik kazası yaptığını öğrendim ve mecburen mezitli'ye yol aldım. Tabi bu arada dostlarımız gerek Mustafa'nın motoru olsun gerekse kendisi için yanındaydı. Hastanede Mustafa'yı ayakta görene kadar içimde ki endişeyi anlatamam.

Pazar günü 5 kazayı hafif hasarlarla atlattık. Allah hepimizi esirgesin.

Görünen şuydu ki saat,yer, olay ne olursa olsun biz DOSTUZ...

Havaların ısınmasıyla trafik yoğunlaşıyor ve dikkat zayıflıyor aman dikkat edelim,kaporta motosiklet kullanıcısı neticede! Allah beterinden korusun.

viceroy selam sende öyle bir resim eklemişin ki yani sorma zaten motora binmeye korkuyorum bide resmi gördüm hiç binemem herhalde

arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :)
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
herkese ii akşamlar :king:

cumleten herkese ıı geceeler uzun zamandır sıteye gıremıyordum sebebıde sıtenın rabeti cok oldugundan yavaslıyor bende fazla gıremıyorum bundan sonra ınsallah daha sık gırerım uzucu bı haberım var bu pazar heralde jübilemi yapacam tek tekere son verıyorum olagan ustu durumlar harıcınde 2 teker takılacam yunus sende su tek teker ısını bı kapta bırasda senı ızleyelım jübilem super olacak sanırım aksılık cıkmassa

emre bacanak bılıosun hafta sonuna kadar ondan sonra 70 lık dede gıbı surerım arkadaslar hepınıze seslenıorum sezon baslayınca antalya yapacam yolu tanıyan motorcu arkadaslarımı beklıyorum :d

Son düzenleme:
antalya yolu hakkında bılgısı olan varmı kac saat surer yol yollar nasıl arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var :d

bırde uzun zamandır gezı yapılıorda benım haberım mmı yok arkadaslar bı buyuk gezı duzenleyelım neden gezı yapmıoruz

Son düzenleme:
ya soner bırak ya...antalyayamı gidecen ..düz yolda süremiyon..nasıl gidecen o kadar virajlı yolu :)....450 km 7-8 saatte gidersin normal süratte gerçi 100 ü geçmiyo motorun ....soner sana tekrar geçmiş olsun her hafta olduğu gibi bu haftada geleneği sürdürdün ve tek teker düşünü gerçekleştirdin bravo...sana bi ara tekteker dersi vereyim....:)

o meydan gençlere kalmış bide aşık ozanlar gibi atışmasalar ne güzel olacak soner kardeş antalya ya gitme fikrini bence yine gözden geçir yoksa benim pazar günü elinde gördügüm şey senin ön grenajın degilmiydi:p

Değerli arkadaşlar, Mersin üniversitesinde 30 nisan-4 mayıs arası yapılan 13. kültür ve spor şenliği devam ediyor. güzel ortamın ve kaliteli konserlerin haricinde motorsiklet dostu Ahmet abimizin açtığı stand gerekli ilgiyi görmekte ve doğal olarakta bizim mekanımız olmaktadır. :)
işte bazı resimler...

[/URL

Son düzenleme:
oo mustafa abi nerelerdesin ya hiç görüşemiyoz ...akşam funda arar konseri war ben büyük ihtimalle orda olucam(mersin üniversitesi) saat 21.15 de başlıyor..haberiniz ola.....hakkaten buralar çok sakin zaten çok kişi başka sitelere takılıyor...o siteler(yerel motosiklet siteleri) yüzünden burası böle pasif...ah keşke açılmaz olaylardı....

bu arada bügün benim doğum günüm.....

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyorum malum iş güç yoğundum nete girsem bile maillere bakıp çıkıyordum tanıdığım insanlara sygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar