[Mersin - MT]

geçen hafta da gidicez diyodunuz be mustafa...nese İnşallah bu hafta gidersiniz..ben gelemem büyük ihtimal ...dün petrole gittim benzin alacam anahtarı soktum depo kapağına çevirirken anahtar kırıldı....neyseki alarmın kumandası çalıştı (çoğu zaman çalışmazdı..)...otomatik çalıştırmadan kontağı açtım..eren abi sağolsun çıkarttı anahtarı...

slm millet nasılsınız yaaa unutmayın beni.iki gün takılmadık memlekete yazın basınızın belasıyım yine bak:mrgreen:

yunus senın motor bole olacak bı motor dııl yaw senkı gsx600e kafa tutan adamsın nası olduda bole bıse oldu yaw goznede hele nası gıdıodun ole yaw bı kanatların cıktı uctun sandım :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler ogunku rx115 neydı ole ya kımın motoru o kac basıyomus adam kendını asmıs...

öncelikle hepinizi selamlıyorum.ben osmaniye mt den Kaan.2006 çok temiz modifiyeli bi Regal motorum var.ama racing almak niyetindeyim.bu ara özrülü ve engelli çocuklarımıza ışık tutan bi kurumda bed.eğt.öğr.yapıyorum.eşinizde dostunuzda kısacası bildiğniz bir yerde 5-6 milyar civarında bu kawasaki suziki aprilla olabilir 93-94-95 model temzi bir racing varsa görüşelim.bu ara pozcuda kuruyemiş dükkanı işleten bi abimiz varmış.pazar günü geldik ama kendisi mersin mt üyeleriye geziye gitmiş.onuda burdan ayrıca selamlıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler(motorcular kardeştir):mrgreen: ben yine formdan takip ederim.msn [email protected]...

yanlış gitii len :p.nese zaten ömere de göndercektim..burda bizimkilerde okur barii.abi durum boyle boyle bi el atın şu garibana reşo..ömer..musaa ahmet abii.savaş abi...

Son düzenleme:
slm beyler emre daha gsx le yarışma fırsatı bulamdım yarıştığım büyük motorlardan bazıları cbr 600rr movistar,kawasaki ninja,yamaha r6....ya bu arada soner manyak ya nasıl dikti benim motorun önünü 1 haftadır çalışıyorum onunkinin yarısı kadar kaldırabildim..kollarm tutmaz oldu ..her tarafım tutuldu...washburn_97 hoşgeldin kardeş....ya reşit abi nerelerdesin ya ne zaman gelceksin dört gözle bekliyorum ...çok özledik be o kadar özledimki verdiğin deri bilekliği kolumdan hiç çıkarmıyorum...bakıp bakıp seni hatırlıyorum.:salut: neyse biran önce gel yahu...

:D:D kardesim yazın gelecem insallah beni biliyorsunuz ne zaman memlekete gelsem sizin oradayım heheheeeee
washburn da benim cok yakın arkadasım yaa siz bilirsiniz washburna bir yardım cı olun hı?? kendinize iyi bakın byee

valla yunus soner manyak ben ona dıcek bıse bulamıom artık ama bı gn benıde kendınıde oldurecek :mrgreen:

emre kotuye bişey olmaz diye bir soz var korkma size bişey olmaz bu hafta plan nedir ne değildir bişey varmı ?

plan yok galiba ya marinadayız o zaman yada serbest bölgede pistteyizdir...soner yeni debriyaj balatası almış bir yarışmak gerek...ya mustafa abi nerelerdesin ya uzun süredir görüşemiyoruz sayılır...bi yemek ısmarlada arayı açmayalım be...uzun zaman oldu ısmarlamayalı..bu arada mustafa işe girdi...onun bi yemek ısmarlaması gerek...ne kadarda beleşçiyim be he he he

Son düzenleme:
SLM MİLLET NASILSINIZ MERSİN MT Yİ GEZİLERİNİZİ.öve öve bitiremiyorlar aranızda olmaktan mutluluk duyarım gezilerden haberdar ederseniz bende katılırım görüşmek üzere hoşçakalın.

iboo hakkattende kötüye bişey olmadı, bugnkü gezimizde ibo arkadasımız (by_wolkan virajı alamayarak 5 takladan sonrasını sayamadım şarampole uctu allah kahretsinki hiçbişey olmadı :D:D şaka biyanada ibo ufak bi kaza gecirdi gecmis olsun

akburak1 gezilerimize herzaman bekleriz...

mustafa kardes saolasın allah sukur bişey olmadı ....
Soner nasıl olmus tek teker 1 vites den 5 e gidecem diye inat a binmiş 2- den 3 gecerken ters cevirmiş motoru eee en son sen yanındaydın topladıınızmı motoru ?

arkadaşlar dün uğursuz bir gündü...ama yinede eğlendik önce insuya gittik dönüşte ibo ufak bir kaza atlattı...sonra gözneye gidecektik bu olaydan sonra vazgeçtik...ve marinaya sonrada serbest bölgedeki piste gittik....soner orda bir tek teker kazası geçirdi sonra onların dükkanına gidip motoru topladık gerçi çok fazla bişey olmadı altı üstü bir stop lambası...bu arada halil fıstık istanbul parktaki yarışta motoru yatırmış ve kaza yapmış neyseki kendinde bişey yok ama yarışı 20.olarak tamamlamış...bu arada akburak hoşgeldin aramıza ...haftaya güzel bir gezi olur sanırım alper abi yeni motorunu çıkartacaktır büyük ihtimal...

musti gerçekten kötüye bişey olmuyomuş 1 km sürüklenmişsin sadece eli kırılmış lan....musti gerçekten çok üzüldüm walla 1,5 ay ay motora binemiyeceksin .....umarım çabuk iyileşirsin..... dün gerçektende başımızda bi talihsizlik wardı....

Son düzenleme:
yunus altında 1300 cc olsa seni kimse tutamazdı heralde :wiinkk: kendine dikkat et. :bounce:

Mersin İl Temsilcisi
mustafa yüksel kardeşim, geçmiş olsun... yapabileceğimiz bir şey varsa haberimiz olsun.

sencer abi tesekkür ederim, allaha sukur elleriimden baska biseyim yok sag elde 2 yerden catlak var o yüzden yaklasık 2 ay motora binemiyecem işin ilginc tarafı karakoldaki polisin yaşımı 15 olarak hesaplayıp beni cocuk subeye yollamaya kalkması ve ehliyet sahte olabilir diye sorgulama yapması :) simdilik 3 parmagı kuyllanabiliyorum.
demekki neymis tümsekli yolda motoru yatırmayacaksınn :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar