REZİLLİĞİN BU KADARI OLUR!
Ekip, herkese iyi akşamlar!
Biraz önce başımdan geçenleri sizlere anlatmadan geçemicem!
Akşam üzerim büroya geldim, motorun da alarm tuşuna bastım ve yukarı büroya çıktım.
Neyse elimde 1-2 haber vardı, onları yazdıktan sonra eve gitmek üzere dışarıya çıktım ve asansörde benim motorun anahtarı yere düştü.
Sonra da çalışmadı. Motorun da alarmı açıktı tabi ki, anahtarı sokunca direk devreye giriyor alarm ve başlıyor ötmeye!
Anahtarı hemen geri çıkarıyorum, az sonra susuyor ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim. Akünün olduğu kapağı söktüm ama birtürlü şu lanet alarmı bulamadım. Bütün fişe benzer şeyleri söktüm söktüm taktım, çare yok!
Anahtarı bir daha takıyım, bu sefer çalıştıryım motoru dedim, belki çalıştırınca susar diye. Çalıştırdım ama yine susmadı, onu kapatıncaya kadar millet ayağa kalktı.
Derkeeeen polisler geldi.
Çünkü alarmla uğraşırken deli gibi ötüyordu.
Polislere motorun benim olduğuna ikna ettikten sonra bir anahtarcı buldum, adam tam dükkanı kapatmış, berberde traş oluyormuş. Adam sağolsun, traşın ortasında kalkıp bana yardımcı oldu ve anahtarı söküp halletti!
ACAYİPP REZİL OLDUM AMA!
Bu akşam ömrümden ömür gitmiş oldu!
Siz siz olun, anahtarı yere düşürmemeye özen gözterin. Düşüp de bozulursa da boşa uğraşmayın, bulabiliyorsanız tamirci bulup anahtarı yaptırmaya bakın!
Herkese iyi akşamlar!