Yürekçe, sağol ya, benim eleştirimi kabul etmesen de en azından bir cvp yazmışsın! Normalde onu da yazmıyordunuz!
Ben de gelmek isterim sizlerin yanına ama eren kim, dükkanı nerde onu da yazarsanız!
Ayrıca kaza yapan Alper arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim korkulu rüyam da ansızın önüme çıkan köpekler ve dolmuş şoförleri! Bu iki varlıkların birbirinden pek farkı yok, köpek birden önüne çıkıyor, dolmuş da birden önünde duruyor!
Sevgiler saygılar herkese!
iyi akşamlar, yaa şimdi konu eleştiryi kabul edip etmemek değil.eskiden bu sayfaya günde onlarca sayfa düşüyordu ama
1- işyerimde internet kullanımı kısıtlandı
2-kaan'ın interneti iptal edildi
3-mustafanın interneti yok işyerinde
4-muzaffer öğrenci
5-boğaç pek yazmazdı zaten
6-eren sadece akşamları okurdu, yazardı
7-motoyunus öğrenci, evde interneti yok
8-alper çok yoğun çalışıyor
9-salih abi pek yazmaz zaten
10-ilker zaten internetsiz
11-ahmet geç saatlere kadar çalışıyor
12-nezih sadece internet cafeden giriyor
ve günler kızalmıştı, kışın dışarıya çıkmıyor sadece telefonlaşıyor ve akşamları eğer eren biraz geç kapatırsa orada iş çıkışları buluşuyor ya internet cafeye topluca oyun oynamaya ya da balık ekmek yemeye teknelere gidiyorduk. ama bunlar cevap yazılmasına engel mi dersen elbette değil. yazılmalıydı evet, selam verenin selamı alınır. mesela ben de bu arkadaşlarla tıpkı senin gibi internetten tanıştım. aramıza katılırsan eğer arkadaşlığı, canını emanet etmeyi, yoldaşlığı, sevgi, saygı ve birlikteliği elbette göreceksin. erenin dükkanı çarşı karakolunun çok yakınında. hatta alperin dükkanı çarşı karakolunun biraz sol çaprazına düşüyor. istiklal caddesine doğru ipekspor mağazası. misafirperver bir kardeşimizdir. ben ise özel bir hastanede çalışıyorum.havalar ısınmaya başladı zaten. bir süre sonra tekrardan daha aktif geziler düzenleyeceğiz sanırım. hoşgörün ve sıcak yaklaşımın, duyumsarlığın için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim. dileyen gönüllere gönlümüz hep açıktır. tanışmak ümidiyle... :cat:
alper geçmiş olsun kardeşim...allah daha kötüsünden saklasın...