[Mersin - MT]

18/03/2007 tarihinde SUNTURAS (SANTAURAS) balık restoranta gidilecektir.
saat 09:30'da keyfim cafede buluşulup saat 10:00'da hareket edilecektir.
yol güzergahı, carrefour dan yukarı devam ediliğ fındıkpınarı yoluna çıkılacak, fındıktan demirışık yoluna sapılarak sunturas gidilecektir. Şimdiden iyi eğlenceler

Mersin İl Temsilcisi
viceroy hayırlı olsun yeni motorun. yavaş yavaş yaza hazırlanıyoruz hepimiz. allah kaza bela vermesin. salih abi motorsuzluk o kadar kötü ki bu aralr ancak gezi resimlerine bakıp iç geçirmekten başka çarem yok. hayırlsısı olsun.

sağlık olsun. motosikletin girişimini yapmışsın. şimdiden hayırlı olsun

Yürekçe sencer, teşekkür ederim. Sen nasıl bir motor alıyorsun bilemiyorum ama teminat vergisini bindirmeden super shadow verebilen bir bayii bulabilirsen sanada tavsiye ederim. Japona geçmeden en kaliteli durak bence bu! 2 yıl da garantili, masrafın olmuyor sonuçta. performans çok iyi yakıt tüketimi 150 cc ye göre çok artmadı. :cat:

arkadaslar yunus mustafa ve ılke re keyfım kafenın sahıbının yaptıgı terbıtesızlık yuzunden artık orayı hafızalarımızdan sılelım dıyorum

Selam arkadaşlar, evet kafe keyfime gitmiyoruz artık mersin motorada gitmiyoruz :D salih abi görmesin :p öz mersin motor kulübünü kurmuş bulunmaktayız. taklitlerimizden sakının...

Mersin İl Temsilcisi
ne oldu acep? arkadaşlar bir konu varsa açıkça yazın da bilelim diyorum ben.

arkadaşlar konuyu dallandırıp budaklandırmayalım önemsiz bişey di oldu bitti herşeye yunus sebep

Süper Moderatör (BBRR)
tartışma içerikli mesajlar silinmiştir..bundan sonra yazacağınız mesajlara lütfen dikkat ediniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar, evet kafe keyfime gitmiyoruz artık mersin motorada gitmiyoruz :D salih abi görmesin :p öz mersin motor kulübünü kurmuş bulunmaktayız. taklitlerimizden sakının...

karasu mustafa demek sıze terbıyesızlık yaptılar ha deseydınız dagıtırdık alaama orayı:cherry: kımmıs onlar :p bu arada kulubnuz hayırlı olsun nerde toplanıyosunuz lımandamı:queen: :queen:

Mersin İl Temsilcisi
olan olmuş bitmiş arkadaşlar. yunus sen de benim gibi oldun, kafan bozuldu mu suçu motora yükleme kardeş. ben motora kimse yanımda olmasa da biniyorum. alıp yüreğini nereye istiyorsan götür. yani grup olmazsan motorunun anlamı yok mu? daha sakin kafayla düşün bence.. görüşmek dileğiyle. herkese iyi akşamlar.

:cat: :cat:

selam musti naber kardeş kulup hayırlı olsun ha bu arada kulube herkesi almıyoruz demi?

çocuklar coşmuş be önemli birşey yok. merak edilecek kadar önemli bir olay değil. kafe sahibide kovmuş:salut:

herşey delilleriyle ve kişilerle yüzleştirilerek açığa çıkacaktır... msn de konusulanları üşenmeden degiştirip düzenleyip bunlarıda CAHİL yönetim kurulu üyelerine göstermek ve aynı sekilde üşenmeden bunları cogaltıp dagıtan kendisini kahraman ilan eden sahısın tüm foyalarını ortaya dökecegim...

:cat: :cat:

selam musti naber kardeş kulup hayırlı olsun ha bu arada kulube herkesi almıyoruz demi?

oo ilker abi nbr, evet aynen dedigin gibi herkes üye olamıcak.. onlar kendilerini biliyor :wiinkk:

Son düzenleme:
mersinmotor ha....!!!......demek bizi ihraç etmişler ha ayıp be ben istedim üyeliğimin silinmesini......böle terbiyesizlik olmazki be.......benim yaptığım hareketten size ne...istediğim orttamda istediğim gibi davranırım size mi soracaktım...

mersinmotor ha....!!!......demek bizi ihraç etmişler ha ayıp be ben istedim üyeliğimin silinmesini......böle terbiyesizlik olmazki be.......benim yaptığım hareketten size ne...istediğim orttamda istediğim gibi davranırım size mi soracaktım...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler nolmus buraya kulubu bıraktık ıyıce dagılmısnız:p
mustafa benı tanıdınmı :p
yunus sende sakın ol sınırlenme hemen nıye motorculugu bırakıyosun... bu arada benı tanıyabıldınmı hanı bıbroadwayla yarısmıstınya lımanda o benım caktırma:p

mustafa kafe sahıbını dovekmı:queen: :queen:

Son düzenleme:
:pr: :pr:
çocuklar coşmuş be önemli birşey yok. merak edilecek kadar önemli bir olay değil. kafe sahibide kovmuş:salut:

salih abi kimse kimseyi kowmadı abi böyle şeyleri anlamadan dinlemeden atlamak çok ayıp bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen ( bazılarına )selam lar sewgiler ......!!!!!!:cat: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mersinli dostlar yarın g.doğu gezisine başlıyorum yolum mersindende geçecek saatlerimiz denk gelirse buluşma ayarlayabiliriz tahminen iki gün sonra orda olurum.izmirden selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar