nezıh ıyıkı geldın pazar gunu o yol ve ısler bıtmezdı yoksa elına salık herzaman beklerım yolu evı ögrendın nasıl olsa
abı ne odunu odun zamanı gectı nezıhın kısmetıne ış vardı ış yaptı musafıt umdun dııl buldunu calısırmıs bu ata sozu boyleydı herhal bıdakı sefere de meyvalarını yemek ıcın den k getırırız kısmetmustafa sizin köyde misafir boş bırakılmıyor çalıştırılıyor galiba. işler bitmezdi diye bahsettiğin iş neydi. odunamı gittiniz.![]()
fakat resimler çok güzel çıkmış. aralarına da birşeyler yazılsaymış (nereler olduğu gibi) daha hoş olurmuş
şımarma lafı ölesine bir kelimeydi eren seni tanıyan kalbini temizliğini bilir. hipomu kullanıyonbiz ne dostumuza şımarırırız nede namerte çünkü biz mersin mt yiz en güzeli dosttan öte kardeşiz nezihim (cross33) sen içini rahat tut resimlere teşekkürler
ayıpsın mustafa valla misafir deilim arkadaşım bizde böyledir arkadaşa hertürlü destek verilir annenin açtığı ekmekte tarlada o yediğimiz domatesin bile ap ayrı tadı vardı hele sizin evde yediğimiz sarmalar süperdi annenin ellerine sağlık babanda şeker gibi adam ellerinden öpüyor çok çok selamlarımı yolluyorum.nezıh ıyıkı geldın pazar gunu o yol ve ısler bıtmezdı yoksa elına salık herzaman beklerım yolu evı ögrendın nasıl olsa
salih abi nasılsın hiç gözükmüyon unuttunmu bizi yoksa neyse ya ben mustafaya dediydim işimi bitirir gezeriz dedi bende elimden gelen her iş mevcut tabi mustafayı görünce affetmem hemen aldım elinden gene görsem gene yardım ederim tabi bu beni seven ve benim değer verdiğim insanlar için geçerli... salih abi valla acelem vardı resimlerin arasına bişey yazamadım bidahakine yazmaya çalışacağım. herkeze slm lar saygılarmustafa sizin köyde misafir boş bırakılmıyor çalıştırılıyor galiba. işler bitmezdi diye bahsettiğin iş neydi. odunamı gittiniz.![]()
fakat resimler çok güzel çıkmış. aralarına da birşeyler yazılsaymış (nereler olduğu gibi) daha hoş olurmuş
gezin anasını satiim gezin bizimde g....müz donsun burada heee
salih abi nasılsın hiç gözükmüyon unuttunmu bizi yoksa neyse ya ben mustafaya dediydim işimi bitirir gezeriz dedi bende elimden gelen her iş mevcut tabi mustafayı görünce affetmem hemen aldım elinden gene görsem gene yardım ederim tabi bu beni seven ve benim değer verdiğim insanlar için geçerli... salih abi valla acelem vardı resimlerin arasına bişey yazamadım bidahakine yazmaya çalışacağım. herkeze slm lar saygılar
hayırlı olsın vıcroy goruntu olarak benım cok hosuma gıdıyot super sadov ama nasıl bı makıma bılgım yok tekrarhayırlı ugurlu olsun ınsallah kazasıs belasız bınersınArkadaşlar motorumu değiştirdim ,artık keeway super shadow 250 cc sahibiyim. plaka yetişmediği için bu hafta sonu yanınızda değilim. :bounce:
Arkadaşlar motorumu değiştirdim ,artık keeway super shadow 250 cc sahibiyim. plaka yetişmediği için bu hafta sonu yanınızda değilim. :bounce: