[Mersin - MT]

arkadaşlar gidilecek yer sorunsa bana gelin saolasın salih abi bana mersinin ilçe ilçe haritasını getirdi bir dosya dolusu santim santim her karışını gösteriyor gelin görün begenin karar verin siz ne dert ediyorsunuz yav

arkadaşlar hafta sonu tarsus tarafına gitmeyi düşünen var mı gerçekten. çünkü adana'dan da tarsus tarafına gidecek birkaç arkadaşımız var.
badmad yarın görüşürüz...

resim koymayı deniyorum yanlış anlamayın arkadaşlar

yorumsuz

mersinden güzel bir yer ama gözne tarafı

Son düzenleme:
ben bu hafta yanılız takılıyorun arkadaslar aaslanköye gıdecen cunku pazar gunu agırlarım gelen olursa aksama gerı donerız
herkesın yolu acık olsun

3 kafadar

bizi yeşilçama alırlarmı acaba

URL=http://imageshack.us]http://img443.imageshack.us/img443/5755/reco0147cu5

resimler biraz geç oldu ama o anı yaşamak gerçekten güzeldi

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/5755/reco0147cu5.jpg[/URL]

Son düzenleme:
abıı aranısa yenı katıldım guvercın abımle daaa onceden tanısmıstık ben bı oonerıde bulunayım sunturas a cıkalım cıkmadan once koylerde uurayacagınız bı er varsa oda olur daaha sonra fındıga gecerız oradan da kuyuluktan ınerız yıyecek olarak sunturasta şelale var gıden bılır cok gusel oraya baktıktan sonra alabalık yeme sansımız var olmassa fındıkta sucuk ekmek ne dersınız ben 3 motorlu ıle katılacam belkıde 4

herkese selamlar aranısa yenı katıldım ybr 125 cc motorumla ınsallah gesı dusenlıebılırısde tanısma fırsatımıs olur ben bı tavsıyede bulunayım ormanla ıc ıce ıstıkamet sunturas (santaıras) gorulecek super bı selalesı var alabalık tesıslerı var oradan fındıga gecerız orada sucuk ekmek yeme sansımız var oradan kuyuluga gecerız ve evımızzz::d:D:D:d super bı hava bısı beklıo o tarafa cok gıttım halende gıderım gıden olursa bıs 4 motor gıdıoruz sısınle gıtmesı bı daa zevklı olacagı ıcın hep beraber gıdelım

Son düzenleme:
abıı aranısa yenı katıldım guvercın abımle daaa onceden tanısmıstık ben bı oonerıde bulunayım sunturas a cıkalım cıkmadan once koylerde uurayacagınız bı er varsa oda olur daaha sonra fındıga gecerız oradan da kuyuluktan ınerız yıyecek olarak sunturasta şelale var gıden bılır cok gusel oraya baktıktan sonra alabalık yeme sansımız var olmassa fındıkta sucuk ekmek ne dersınız ben 3 motorlu ıle katılacam belkıde 4

herkese selamlar aranısa yenı katıldım ybr 125 cc motorumla ınsallah gesı dusenlıebılırısde tanısma fırsatımıs olur ben bı tavsıyede bulunayım ormanla ıc ıce ıstıkamet sunturas (santaıras) gorulecek super bı selalesı var alabalık tesıslerı var oradan fındıga gecerız orada sucuk ekmek yeme sansımız var oradan kuyuluga gecerız ve evımızzz::d:D:D:d super bı hava bısı beklıo o tarafa cok gıttım halende gıderım gıden olursa bıs 4 motor gıdıoruz sısınle gıtmesı bı daa zevklı olacagı ıcın hep beraber gıdelım
arkads bu aralar gezı falıyetlerımız yok ama olursa buraya yazar haberdar ederı burdan kal hadı hayıt,rlı gunler geceler her neysa

Reşit selam nasılsın! motoru götürdünmü erzuruma! sl sayfasında görünmüyorsun hiç, özletme kendini. :bounce:

Mersin İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar.. yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
ben motorsuzluktan çıldırıcam yaaa, bana bi motor bulun.(mabylette bilem olur)

Aslanköy .......................

ben bu hafta yanılız takılıyorun arkadaslar aaslanköye gıdecen cunku pazar gunu agırlarım gelen olursa aksama gerı donerız
herkesın yolu acık olsun
pazar günü aslanköye gittim tek başıma mustafa herşey için saol

HERŞEY İÇİN SAOL MUSTAFA...

altında cross olunca dag tas kar kıyamet demeden binersin tabii bizim sl karda titrer:queen:

serden abi pek nete takılamıyorum ondan dır:) sen nasılsın iyimisin

İlkerim motorsuz geçmiyor bee deli oluym burada

altında cross olunca dag tas kar kıyamet demeden binersin tabii bizim sl karda titrer:queen:

serden abi pek nete takılamıyorum ondan dır:) sen nasılsın iyimisin

İlkerim motorsuz geçmiyor bee deli oluym burada
kardeşim bir gün gel.... senle çıkalım ayıpsın be reşo

soldan sağa ilk resim
nezih (cross33)
ilker ( ilker333)
sencer (yürekçe)
eren (badmad)
yunus (moto_yunus)
mustafa (yıldırım33)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar