Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
stunc abi haklısın walla mooruda çok özledim.....fırsat olursa kiralıyacam...
ve arkadaşlar bende sanıyordum ki mersin de motor var , gelin de burda görün motor neymiş ya inanamıyorum ne manyak motorlar var, dergilerde gördüğümüz motorların hepsi yollarda ....
alper net e nereden giriyorsun? internet cafeyemi takılıyorsun. senin msn kapalı ama şu anda nettesin. orada okul dışındaki zamanını nasıl geçiriyorsun?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
stunc63' Alıntı:
alper net e nereden giriyorsun? internet cafeyemi takılıyorsun. senin msn kapalı ama şu anda nettesin. orada okul dışındaki zamanını nasıl geçiriyorsun?
burada tuttuğm evde internet bağlantısı var... bilgisayarımıda götürmüştüm zaten...
msn genelde kapalı oluyor benim akşamları msn de oluyorum
ve sürekli geziyorum, müze , sergi, cafe , bar.... zaten hergün okul yok bolbol zamanım oluyor
ben akşam tribuya gelemeyebilirim.. size ii eglenceler gençlik....
bu arada stunc abi keşke dün gelseydin.. ümmet abi çok iyi birisiydi.. acaip sıcak kanlı.. neyse diger mesajmdada dedigim gibi turkiye turu adam için hiçbişey.. birde motorunu deiştirirse çay içmeye bile gelir yani..
okan hiç sorma yauv.. zamanmı oldu.. zaten sabah 7 de ayrıldık bizimkilerden.. gelip yattm akşm kalktım arkadşlar aldı götrdü bea.. yeni geldm eve.. atarm birazdan.. olmadı bu gece onunla ugraşcam işte.. :wiinkk:
hadi bakalım kerim kolay gelsin ayrıca akşam konserde kimse yoktu ben çağrı ve sait bide ilker gelip soda içti sonrasında nemi oldu tribu dağıldı :mrgreen: sait jean claude wan dammelik yaptı bi kaç olay çıktı
mersin bu hafta uykudaydı galiba. ses soluk çıkmıyor.
tabii başkan olmazsa napsınlar, napacaklarını şaşırdılar galiba.
alper çabuk dön takımı topla bu böyle olmaz.